Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 10-12-11, 21:44
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: βολος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 514
giannis gt θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Κοιτα μπες στο dynoday που καναμε στις 3 του μηνα και θα δεις πολλες μετρησεις υπερκυβισμενων!!!
Εγω την μετρηση του δικου σου αμαξιου την εχω και στα χερια μου ,εσυ δεν εχεις δει καν καμπυλη του υπερκυβισμενου και εκφερεις γνωμη!
Μπες δες,κανε εσυ μια μετρηση στον ιδιον που καναμε εμεις ,αν εισαι Αθηνα μονο 25ευρω θα σου κοστισει και ζητα του να σου βαλει την δικια σου καμπυλη αλογων και ροπης πανω σε μια καμπυλη αλογων και ροπης ενος υπερκυβισμενου και αν υπερτερεις πουθενα ,το ξανα συζηταμε χειροπιαστα μετα με αποδειξεις!!!

Τωρα οσο αφορα τα παλια μοτερ με τα καινουργια ,το λαμβανω μονο ως αστειο ,αφου αυτο που λες ΠΡΩΤΟΝ δεν εχει σοβαρη υποσταση και δευτερον αυτο ακριβως λεμε οτι τα παλια μοτερ ειναι καλυτερα και οτι τα καινουργια μοτερ με τα EURO 5-6 που περνανε κοβουν τις επιδοσεις απο παντου + οτι το Auris ζυγιζει πανω απο 200 κιλα παραπανω απο οτι μια Corolla του 98!!!

ΥΓ1: Το ΥΑΜΑΗΑ που λες εσυ θα επρεπε να το ξερεις καλυτερα!!!Δηλαδη εσενα το Auris που την δινει ο κατασκευαστης την μεγιστη ιπποδυναμη του,γνωριζεις ή απλα λες λογια του αερα?Γιατι εγω για το αμαξι που ΕΣΥ οδηγεις ξερω που το δινει τα αλογα και την ροπη καθως εχω και δυναμομετρηση στα χερια μου!

ΥΓ2: Οδηγεις απο τις 1000 εως τις 3000 στροφες?Μηπως οδηγεις το πετρελαιοκινητο AURIS και κανουμε τζαμπα κουβεντα???
Γιατι αν ειναι το VVT με τα 134 αλογα τοτε γιατι πηρες ενα αμαξι που φτανει ψηλα (βγαζει και τα αλογα ψηλα) απο στροφες απο 6000 και πανω και εσυ το πας μεχρι 3000(οπου εκει ουτε την μεγιστη ροπη δεν εχει αυτο το μοτερ) και εισαι και ευχαριστημενος κιολας!

ΛΟΙΠΟΝ εψαξα και ξανα βρηκα το POWER τευχος 108 Μαρτιος του 2008 και σελιδες απο 96-100 και αυτο που λες για τις 3000 στροφες ειναι απλα γελοιο!Και εξηγουμαι:
Στην δυναμομετρηση που το εχουν στις 3020(πανω και απο 3000 που εσυ το πας) βγαζει 60 αλογα και 13.5 κιλα ροπης!!!!
Στις 2300 εχει 45 αλογα απο εκει ξεκιναν την μετρηση και δυστυχως οχι απο 1000 που εσυ πατας, και 13 κιλα ροπης!
Τωρα αν εσυ εισαι ευχαριστημενος με τα 45-60 αλογα και με τα 13-13.5 κιλα ροπης ΟΚ παω πασο!!!!
Απλα να αναφερω οτι την μεγιστη ιπποδυναμη την βγαζει πολυ πανω απο τις 6000 που σου ελεγα και συγκεκριμενα βγαζει 132.5 στις 6274 στροφες!Την ροπη δε ιδιαιτερως ΨΗΛΑ και αυτην 16.6 στις 5181 στροφες!!!
Επισης με 1255 κιλα και με 25% ρεζερβουαρ εχει 9.5 κιλα ανα ιππο και κανει το 0-100 σε 10.13sec και 0-400 σε 17.37 sec με ταχ.εξοδου 132.36 χιλιομετρα!!!

ΑΥΤΑ,φιλικα Γιαννης!!!

http://youtu.be/Hi3ipm5wMYs

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.

Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.

Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giannis gt : 11-12-11 στις 20:21. Αιτία: Προσθεση POWER
Απάντηση με παράθεση