Κοιταξτε οπως εχω ξαναπει και θα το λεω ο καθενας λεει και δηλωνει οτι θελει και εμεις οι υπολοιποι καλη την πιστη τα πιστευουμε!!!
Νικηφορε εμενα αυτα περι καταλυτη δεν μου λενε και πολλα......
Τελοσπαντων ουτε εμενα με νοιαζει για την Ct9 αφου θα την ειχα αλλαξει απο το πρωτο λεπτο οχι γιατι δεν ειναι καλη ,αλλα γιατι πολυ απλα πρωτον ειναι πολυ μικρη και δευτερον και κυριοτερον τα μοτερ ειναι ολα τροπετα και οι τουρμπινες αγνωστων χιλιομετρων και προελευσης......
Τωρα αυτα περι δυναμομετρων εισαι λαθος 100% !Τα δυναμομετρα δεν ειναι πανακεια σιγουρα αλλα ειναι ενας καλος μπουσουλας για βελτιωση και για να ξερεις τι σου γινεται.....Ξερεις ποσοι νομιζαν οτι το αμαξι τους ηταν καλο και ειδαν καμπυλες σε dyno οτι να ναι και εφτιαξαν την βλαβη!Δεν μπορουμε να τα ακυρωνουμε ολα....
Φυσικα και δεν μιλαω για τα απολυτα νουμερα που οπως εχω πει ποικιλουν απο dyno σε dyno ακομα και της ιδιας μαρκας,αλλα οταν εχεις ενα στανταρ που το μετρας παντα ,οπως εμεις το DASTEK το οποιο για τα λεφτα του ειναι καλο και επαναλειψιμο...για να βλέπεις διαφορες σε οτι εχεις κανει!!!
Jason με την ερωτηση σου τι ακριβως εννοεις?ΑΝ το DASTEK ειναι σοβαρο?Ειναι μια χαρα για τα λεφτα του ,απλα και ξεκαθαρα!Ειναι συγκρισιμο και βγαζει λογικα νουμερα ουτε πολλα ουτε λιγα!
Τωρα αν ενα 4efte εργοστασιακο βγαλει τα 136 αλογα ειναι αλλο θεμα και σου απαντησαν και οι υπολοιποι σε αυτο ,αλλα και εγω αφου ειναι μετατροπη,ερχεται οπως ερχεται και βαζεις αλλες εισαγωγες,αλλες εξαγωγες,παντρευεις πλεξουδες οπως και με τα 20βαλβιδα το ιδιο!!!
Αν εννοεις κατι αλλο ξανα κανε την ερωτηση!!!
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.
Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.
Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη... 
|
|