Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dimos24
Μαλλον μπερδεύτηκες....το f/l βγηκε 2/11 στην Ελλάδα και αλωστε έτσι όπως το έκαναν αμφιβάλλω αν θα το έπαιρνα....σορι αλλά γουστα ειναι αυτά!!!
Οσο για το μοτέρ πάει περιφημα οχι μονο για 1.6 αλλα χωρις υπερβολή και πολύ καλυτερα από πολλά 1.8 ατμοσφαιρα, ωστόσο στόχος ειναι πάντα το καλύτερο...ειδικά τωρα που έχει αρχίσει να ανοίγει το μοτέρ και γαζώνει...θέλει οπωσδήποτε μια καλή βελτίωση, τουλάχιστον στο θέμα της εξάτμισης η οποία όταν ζεσταθεί το πνίγει πολύ....δεν νομίζω να έχεις αντίθετη άποψη....(40.000κμ ως τωρα, από τα οποία σχεδόν όλα σε ταξίδια και στροφές κοντά στους κόφτες!!! ...ήρεμα και ομαλά ανοίγματα και όχι υπερβολές χωρίς λόγο)
|
Κάνει λάθος για το πότε βγήκε το f/l στην ελλάδα.Το δικό μου auris
είναι f/l 1.6 132hp και το πήρα 11/2010.Από το 8/2010 το χάζευα στην έκθεση του παπαδαμαντιου στην αχαρνών.Γιάννη ονομαστικά δηλώνει 132.Δεν ξέρω δυναμομετρημένα.Πάει πολύ καλά αλλά πολυ βαριά η καρότσα για να το κάνει να κινηθεί όσα τα άλογά του....Πάντως μετά τα 80-90 τα κατεβάζει εύκολα...Καλό μοτε΄ρ και καινούριο....Για εμένα μην μπεις στην διαδικασία να κάνεις κάτι παραπάνω απο εξάτμιση και φίλτρο στον παπά....Αργότερα ναι αλλά ακόμα είναι καινούριο το μοτερ.....γνώμη μου....
Φιλικά Μανώλης...