Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 03-12-11, 22:15
ανδρεας Offline:
Μέλος

Μοντέλο: corolla ts
Περιοχή: Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 228
ανδρεας είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
παιδια κ γω περασα αψογα,παρολο που κ στη μασα ειχα βαλει τουρμπο λογω δουλειας στο ναο...!δεν το περιμενα πως θα εμενα τοσο ευχαριστημενος απο τα παιδια που γνωρισα(περα απο τον αντρεα κ το νεοκλη που ειτε μεσω τηλ. ειτε απο κοντα τα ειχαμε ξαναπει)!επιβεβαιωσα την αποψη μου για τις πολυ καλες γνωσεις του giannis gt,γνωρισα κ τους υπολοιπους ts-ακηδες κ τα υπολοιπα παιδια!μακαρι να μπορουμε να κανουμε συνεχεια τετοιες εκδηλωσεις....οσο για τη δυναμομετρηση,δεν ξερω αν πρεπει να ειμαι χαρουμενος η στεναχωρημενος μιας κ τα αλογα μου διεφεραν απο των υπολοιπων kn-ιτών(εγω μονο χωρις εξατμιση)!επισης ειχα κ μια ΄αδικαιολογητη΄ διαφορα στον κοφτη κ στο ανοιγμα του lift!στο δια ταυτα,εβγαλα 190,60hp στις 7360 με 18,2κιλα ροπης(αν θυμαμαι καλα γτ το διαγραμμα ειναι στα χερια του Ανδρεα!αυτα!!!

Edit from corollapatra: Πρόσθεσα στο post τα διαγράμματα του αυτοκινήτου του ανδρεα
Συνημένες Εικόνες
Τύπος Αρχείου: jpg DYNO RUN POWER 03-12-2011 ανδρεας.jpg (240,0 KB, 54 εμφανίσεις)
Τύπος Αρχείου: jpg DYNO RUN TORQUE 03-12-2011 ανδρεας.jpg (228,4 KB, 54 εμφανίσεις)

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 05-12-11 στις 07:52.
Απάντηση με παράθεση