Αδελφέ σε ευχαριστώ.
Εγώ αυτο που δεν καταλαβαίνω είναι τι σόι μεγάλο σέρβις είναι αφου ουσιαστικά αλλάζουν μόνο λάδι-φίλτρα-μπουζί που έτσι και αλλιώς αλλάζουν σε όλα τα σέρβις.
Κοιτάζοντας το βιβλίο είδα οτι ουσιαστικά πέραν αυτών όλα τα άλλα είναι απλός έλεγχος, οπτικός στις περισότερες περιπτώσεις.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sotoskap
Ποιος το είπε αυτό??
Μα καλά πόσοι μ@!@κε$ μπορεί να υπάρχουν και να λένε ότι είδαν στον ύπνο τους!!!
Η ΤΟΥΟΤΑ χρησιμοποιεί 5W30, 5W40, 10W40. Προτείνεται το 10W40 σε αυτοκίνητα που δεν κάνουν πάνω από 10.000 χλμ το χρόνο για να μην πληρώνουν τζάμπα χρήματα για το 5W40 ή ακόμα και για το 5W30.
Σ' αυτό το σέρβις τα αλλάζεις ΟΛΑ (σύμφωνα με το πρόγραμμα της ΤΟΥΟΤΑ). Δλδ : Λάδια, Φ.Λαδιού-Αέρος-Καμπίνας, Βαλβολίνες, Μπουζί, Υγρά Φρένων και αντιψυκτικά για αυτοκίνητα πριν το 2003.
|
Μάλιστα.
Χιλιόμετρα κάνω συνήθως κάτω απο 7.000 τον χρόνο αλλα δεν παίζει ρόλο και η θερμοκρασία (χειμόνα/καλοκαίρι) ;
Τις βαλβολίνες τις έχω αλλάξει μόνος, γενικά απο μηχανικά δεν πειράζουν τίποτα αν δεν χαλάσει απο μόνο του απ΄ότι έχω καταλάβει. Σωστά ;