Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 25-11-11, 20:28
Το avatar του χρήστη Ma-corolla
Ma-corolla Offline:

Περιοχή: KOZANH
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 310
Ma-corolla είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ειτε υπογράψουν παιδία είτε όχι η Ελλάδα δεν πρόκειται να τους δώσει πίσω τα λευτά και επειδή τυχένο πολλές φορες και για μεγάλα χρονικά διαστήματα να ζώ στο Εξωτερικό μολις λέω είμαι απο Ελλάδα με κοιτάνε στραβά λένε αααα Εσεις εχετε κρίση Τι να πώ σε αυτήν την περίπτωση? Αλλοι πάλη λένε " γιατι να σας δίνουμε τα λευτά εμείς και να τα τρώτε εσείς χωρις να κανεται τιποτα συμαζέψτε την χώρα σας δεν θα δουλεύουμε εμείς για Εσάς του Έλληνες στο κάτω κάτω τι τους νοιάζει"
και Αν δεν υπάρχει δουλεία στην Χώρα μου δεν θα μήνω να κάθομαι σε αυτήν και να κανω διαδιλώσεις και να πλακόνομε με την Αστυνομια να σπάζω βιτρίνες η μάρμαρα και να τα πετάω στην αστυνομία γιατι ξέρω οτι δεν πρόκειτε να γύνει τιποτα γιατί τιποτα δεν δουλεύειε σωστα και το λέω με πικρία. Στις άλλες χώρες εάν κάνεις μπάχαλο η επεισόδια θα σε πιάσουν αργά η γρήγορα( απο τις καμερες κλειστά κυκλώματα ...) και τότε το δικαστήριο γίνεται εκείνη την στιγμή σε βάζουν μέσα μετά και πληρώνεις και για τ μπάχαλο που έκανες. Στην Ελλάδα ο καθένας κάνει οτι θέλει, έχουμε μάθει να μην δουλεύουμε να θέλουμε του Αλβανούς να δουλεύουν και μετά εμεις δεν έχουμε δουλεία. Δεν μπορεί ο Έλληνας να δουλέψει στο χωράφι προσβάλλεται καλύτερα να πάει για καφέ να κάνει μόστρα με το αυτοκίνητο που αγόρασε με δάνειο και ξέρει οτι θα του το πάρουν πίσω μετά από το πολύ ένα χρόνο. Εάν τρακάρεις θα φωνάζεις αστυνομία και σε γράφει διότι τράκαρες αυτό σημαίνει οτι κάποιος απο τους εμπλεκόμενους παρανόμησε για να συμβεί αυτό.
Απάντηση με παράθεση