Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 19-11-11, 12:12
Το avatar του χρήστη Ma-corolla
Ma-corolla Offline:

Περιοχή: KOZANH
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 310
Ma-corolla είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
Δε νομιζω να αλλαξει κατι γιατι το υγραεριο μπαινει και στα πετρελαιοκινητα! για ποιο λογο να αλλαξει η τιμη?

κατ αρχήν γεια σας παιδιά καιρό είχα να μπω.
Η τιμή μπορεί να αλλάξει επειδή υπάρχει ζήτηση στο υγραέριο δευτερον όσοι έχουν υγραέριο ναι ειναι καλά αλλά μην τρέχετε και να είστε πολύ προσεκτική διότι εαν γίνει κανενα ατύχημα ειναι πολύ επικίνδυνο . Οσον αφορά το Auris D-4D επειδή εχω λέω οτι οταν θέλω να ξεκινήσω γρήγορα εεε θα πρέπει να κρατάω ψηλά τις στροφές παράδειγμα για να βγώ μπροστά στο φανάρι απο ένα βενζινοκίνητο θα π΄ρεπει να το κρατάω στις 1500 και να το αφήσω ξαφνικά το συμπλέκτη και να μην σβήσει . Αν πας απο βενζινη και μπεις στο ντιζελ και του αφησεις τον συμπλέκτη ετσι όπως κανουμε στα βενζινοκινητα υπάρχει περίπτωση να σβήσει η να μπουκώσει, μέχρι να πάρει η τουρμπίνα . Η Κατανάλωση είναι 5 με 4,5 εάν βρίσκεσαι συνέχεια σε αυτοκινητόδρομο με 5η δεν εχω εξαρι σασμάν. ταχυτητες μέχρι 130km/h το πολύ. ποιο πολύ θα πάς 110km/h 115km/h με 4.8 l/100 καπου. Αυτά. Μπαίνει σε diesel υγραέριο? Για πείτε και άλλα πρώτη φορά το ακούω με ενδιαφέρει το εχει κάνει κανείς??
Ευχαριστώ
Απάντηση με παράθεση