Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 18-11-11, 17:28
Το avatar του χρήστη Speed_
Speed_ Offline:
Κυριλέ Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 237
Speed_ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Το ότι από όλα αυτά που σου παρέθεσα, σε χάλασε η πιπίλα και ο Max Keiser; Απορώ. Όλα τα υπόλοιπα που είναι από Οικονομολόγους και Καθηγητές δεν......;

Δεν θα σου απαντήσω στους προσωπικούς χαρακτηρισμούς γιατί δεν γίνομαι εύκολα φτηνός.

Όσο για τις δεοντολογικές σου ανησυχίες που σε έπιασαν ξαφνικά, πήγαινε στις πιο πίσω σελίδες (όχι πολλές) και δες τις δικές σου εκφράσεις για κάποιους άλλους, που είναι πολύ πιο απαξιωτικές και μετά κάνε τον σοβαρό.

Άλλο σοβαρότητα και άλλο σοβαροφάνεια.

Δήλωσα ότι δεν είμαι Δημόσιος υπάλληλος και ισχύει.
Ούτε και πιστεύω στην Χούντα του Προλεταριάτου, όπως επίσης ούτε και στους φιλοχουντικούς που είναι στην Κυβέρνηση τώρα.
Έχω ευρύτερο πεδίο σε ότι έχει να κάνει με τα τεκταινόμενα γύρω μου, σε αντίθεση με έσενα που είσαι μικροκομματικός.

Και όποιος είναι Ιρανός είναι και βλάκας;
Αυτό το σχόλιο πάλι που το πας; Μάλλον θεωρείς τον εαυτό σου ΕΛΛΗΝΑΡΑ πανέξυπνο και τους υπόλοιπους Λαούς φυτά.

Εγώ διαβάζω, εκτιμώ, και αναπαράγω αυτά που πιστεύω ότι είναι πολύ περισσότερο αληθινά και όχι της παπαρολογίες τον Πολιτικών που εσύ πιστεύεις ότι θα σώσουν την χώρα.

Αυτός που σε έκλεψε δεν γίνεται και να σε σώσει.

Μάθε λοιπόν από μόνος σου το ποιος είναι ο καθένας και το τι έχει κάνει και ύστερα πάσαρε μου το Βιογραφικό του Max Keiser από την Wikipedia.

Μάθε που ήταν ο καθένας από τους Πολιτικούς που πιστεύεις ότι θα μας σώσουν πριν από δέκα χρόνια και το τι έκανε ύστερα πούλησε μου μούρη για τις γνώσεις μου.

Και το τι είναι Ιρανός, Πακιστανός, Ζουλού, Εσκιμώος κάποιος ο οποίος παίρνει θέση για το τι συμβαίνει Παγκοσμίως και που σαφώς δεν έχει να κερδίσει τίποτα, ε...τον κάνει πιο αμερόληπτο και αξιόπιστο.

Εδώ θα είμαστε λοιπόν και θα δούμε σε βάθος χρόνου, ποιος θα βγει αληθινός και ποιος θα κρατάει την φωτό του ΓΑΠ αγκαλιά.

Και μην σου διαφεύγει, ότι ο τωρινός σου Πρωθυπουργός για τους επόμενους 3 μήνες, είναι ένα αγαπημένο παιδί της Goldman Sachs.

Το ψεύτικο χρέος για την είσοδο στο Ευρώ, αυτός το μαγείρεψε μαζί με τον Σημίτη.

Επίσης ψάξε στο Διαδίκτυο και βρες τα σκάνδαλα από την μεταπολίτευση και μετά. Είναι ενδιαφέρων και αυτά.

Και επίσης εν κατακλείδι, πες μου, μετά την συμφωνία των τριών για τον Παπαδήμο, πως σου φάνηκε η ομιλία του αγαπημένου σου Πρωθυπουργού;

Σου φάνηκε να έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα;

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Speed_ : 18-11-11 στις 17:45.
Απάντηση με παράθεση