Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 18-11-11, 01:02
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: βολος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 515
giannis gt θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pilotos7 Εμφάνιση μηνυμάτων
Τι συμπιεση εχει?Εχω δει 28rs στο 1.3 να βγαζουν 320 ρόδα απο 1.8 20vt.Τι πιεση σηκωνει το Audi?
Starlet με 28rs και συμπιεση 9.0 ή 9.2 στο 1.5bar εβγαλε 320.Και ειναι 1.3 cc.
Την μαμα!Αν δεν κανω λαθος η μαμα σε αυτα πρεπει να ειναι στο 9,5 αφου ηταν το 150αρι!Μια χαρα αλογα βγαζει στο 1.3-1.4 over και 1.0-1.1 σταθερο!Καλο και αξιοπιστο για μαμα σωθικα!!!!

Αυτο τωρα με τα αλογα πραγματικα δεν θελω να το συζητησω γιατι μεχρι το πρωι να τα πω που τα εχω πει και στο παρελθον ,ακρη δεν θα βγαλουμε!
Και μενα το Punto την RS της GARRETT φοραει με 8.0 συμπιεση βεβαια αλλα στο 1.6 βγαζει 295 ΜΟΤΕΡ και ΡΟΔΑ 265!
Αλλα σε ποιο δυναμομετρο ειναι το θεμα?
Εχω δυναμομετρηση που μου το βγαζει 312 αλογα μεχρι της 6500 και μετα κοβει την μετρηση γιατι το δυναμομετρο ειναι και κορυφαιο και αυστηρο ηταν ΜΑΗΑ και οποιος καταλαβε καταλαβε......
Εχω επισης αλλη μετρηση εως τις 4800 μου το εβγαλε 270 αλογα και μετα σπιναριζε που να πηγαινε 6500 , 400 αλογα θα μου το εβγαζε και αυτο ΜΑΗΑ δυναμομετρο!!!!
Μεχρι το πρωι μπορει να αρχιζω να λεω και να χαλασουμε και το Topic που το χαλασαμε αλλα και τις καρδιες μας.........

ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΑ,ΤΡΟΧΟΣ,ΣΤΡΟΦΑΛΟΣ μια μεγαλη και πονεμενη ιστορια.......

Ας ανοιξει καποιος admin ενα topic ,εφοσον το επιθυμει να τα πουμε ,να τα γραψουμε και ακουστουν και να γραφουν με καμπυλες και βιντεο, με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ καποιες αληθειες με ονοματα δυναμομετρων αλλα και ιδιοκτητων........
Θα κλαψουν πολλες μανουλες....

http://youtu.be/Hi3ipm5wMYs

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.

Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.

Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
Απάντηση με παράθεση