Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Εσύ εφόσον το έχεις κάνει γνωρίζεις καλύτερα από εμένα. Όμως πες μου τι βελτίωση είδες με την μετακίνηση του lift εκεί; Έχεις δυναμομετρήσει; Τι σου έδωσε; Που σου το έδωσε; Οι καμπύλες πως είναι; Έχεις κάτι να μας δείξεις να καταλάβουμε το μέγεθος της βελτίωσης;
|
Εξακολουθείς όμως να μη μου απαντάς σε αυτό ούτε να παραθέτεις στοιχεία από κάποια δυναμομέτρηση ότι όλο αυτό που κάνεις προσφέρει συγκεκριμένη βελτίωση, μικρη ή μεγάλη...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από zzt231gr
Ο ορος βελτιστο lift point, αναφερεται στο που επρεπε να ηταν απο το εργοστασιο,ωστε να δωσει την πιο γεματη καμπυλη ροπης και ιπποδυναμης σε εκεινο το σημειο.Ο λογος που δεν εγινε(οπως ολοι βεβαια θα ρωτησουν)ηταν καθαρα για λογους εντυπωσιασμου,δηλαδη για να νοιωθεις την κλωτσια του lift.Αν ψαξεις πολυ παλια ποστ του NC θα βρεις ολες τις απαραιτητες πληροφοριες.
|
Καλά, αυτό το θεωρώ αστείο, μία ολόκληρη ΤΟΥΟΤΑ να επέλεξε μία συγκεκριμένη ρύθμιση για λόγους εντυπωσιασμού... Να μου πεις για λόγους αξιοπιστίας, για λόγους οικονομίας, για λόγους ομαλής λειτουργίας να το καταλάβω. Για λόγους εντυπωσιασμού όμως...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από zzt231gr
Και οπως σου ειπα,φερε μου ενα 2ΖΖ με PowerFC να σου το αποδειξω!!!Απο εδω και περα,δε θα προσπαθησω παραπανω να σε πεισω και δε με ενδιαφερει κιολας...Απλα θελω να βοηθησω την κοινοτητα...Αν θελετε να μεινετε μεσα στην αγνοια που εχουν διασπειρει οι διαφοροι Ελληνες "tuners"  ...
|
Αν καταλαβαίνω καλά, το μόνο που προσπαθείς μέσα από αυτή τη κουβέντα είναι να μας αποδείξεις πόσο καλός tuner είσαι; Και πόσο άχρηστοι είναι όλοι οι άλλοι; Και πόσο αγνώμονες είμαστε όλοι εμείς οι υπόλοιποι; Για να βοηθήσει κάποιος τη κοινότητα θα πρέπει να αποδεικνύει αυτά που λέει και όχι να ζητάει "ενα 2ΖΖ με PowerFC" για να αποδείξει τα λεγόμενά του. Ως έμπειρος tuner που είσαι θα πρέπει να ξέρεις ότι τα πάντα που αφορούν τη βελτίωση φαίνονται ξεκάθαρα στο δυναμόμετρο. Εκεί φαίνεται τελικά τι κερδίζεις και τι χάνεις από κάθε παρέμβαση. Και σε ξαναρωτάω: έχεις κάτι να μας δείξεις; Εάν όχι, έλα στις 3/12 στο dynoday να μετρήσουμε το δικό σου 2zz με την αλλαγή που έχεις κάνει να δούμε τελικά τι γίνεται και τι προσφέρει κάτι τέτοιο...