Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
μισο να τσεκαρω στο πρόγραμμα! ειναι αυτο που δουλεύει και η toyota και εχω μεσα και την Γιαπωνεζικη εκδοση αλλά δεν έχω τιμές!
edit : δεν βγαζω ακρη με αυτα τα νουμερα! δεν ξερω που τα βρηκαν! δεν ειναι παντως αυτα τα parts numbers! και δλδ τι ειπε η Toyota πως αν εχει αλλα θα εχει προβλημα? τι διαφορες εχουν ειπε? κοιταξα ολα τα μοντελα ακομα και στα Γιαπωνεζικα και εκτος μερικα που δεν ειναι μπροστα με γονατα mac ferson τα αλλα ειναι ολα ιδια απο θεματα σχεδιων και εξαρτημάτων! οπως ειπα από 101 μεχρι ΕΕ111 facelift ξερω πως ειναι ιδια αμορτισερ-ελατηρια! δλδ απο το ενα κανουν στο αλλο! προσωπικα δεν πιστευω πως αυτο εχει να κανει με το προβλημα σου! να φανταστεις εγω εχω ελατηρια απο trueno AE111 4A-GZE μπροστά και τα πισω μου φρενα που εχει φυσικα και τα σημεια που πιανουν τα γονατα των πισω αμορτισερ ειναι απο levin 4A-GE AE101.
Y.Γ καταρχην ακομα και διαφορες να εχουν οι κωδικοι, απο την στιγμη που ειναι ιδια και τα 4 αμορτισερ τοτε πως τραβαει απο δω και απο εκει? εκτος αν εβαλε το καθενα απο το διαφορετικο μοντελο και εχει τπτ διαφορες υψους πχ.
|
να παιζει ρολο που το αυτοκινητο ειναι κατασκευασμενο στην Αγγλια???(ειπαν οτι αυτη η αλλαγη αφορα μοντελα που κατασκευαστηκαν στην Αγγλια)παντως στην ΤΟΥΟΤΑ απο αυτα που μου ειπαν το ρεζουμε ειναι οτι αφου το ελεγξαμε λεπτομερως και δεν βρηκαμε κατι αλλο περαν των τυπων των αμορτισερ απο αυτο ειναι....μπορει μου ειπαν οι δυο τυποι να εχουν διαφορα χιλιοστων πχ στο παχος και να δημιουργειται το προβλημα.