Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Πάντως, όσο έψαξα στο net για να βρω επίσημα στοιχεία για το τι δίνει το συγκεκριμένο typhoon kit, δε βρήκα κάτι, πέρα από ο,τι υποστηρίζουν αυτοί που το πουλάνε. Επίσημα όμως από την Κ&Ν δε βρήκα τίποτα. Οπότε, έτσι για την ιστορία, έστειλα ένα email στο ευρωπαϊκό τμήμα της Κ&Ν ζητώντας επίσημα στοιχεία για το συγκεκριμένο kit και την απόδοσή του στα TS... Να δούμε, θα απαντήσουν;
|
Σε συνέχεια αυτών που έγραψα σε άλλο θέμα, έλαβα κιόλας την απάντηση της επίσημης Κ&Ν Ευρώπης (Ολλανδία). Μου απάντησε ένας μηχανικός ανάπτυξης προϊόντων ονόματι Patrick Jacobs και μου ανέφερε ότι έχουν κάνει test σε αρκετά T-Sport. Μου έστειλε ένα διάγραμμα από εκείνο που είχε το μέσο αποτέλεσμα το οποίο και επισυνάπτω. Έχω αρκετές ενστάσεις σε σχέση με τις μετρήσεις που εμφανίζονται στους άξονες του διαγράμματος, μιας και δε μπορεί να έχουν μετρήσει stock T-Sport στα 149 άλογα, ούτε καν στο τροχό δε βγαίνουν αυτά τα νούμερα. Ενστάσεις τις οποίες του τις ανέφερα σε νέο email που του έστειλα. Όμως πέρα από τα απόλυτα νούμερα που εμφανίζονται, φαίνεται από τις καμπύλες ότι με εξαίρεση μία απειροελάχιστη υστέρηση ανάξια λόγου (σε σχέση με τη μαμά καμπύλη) μέχρι τις 3.000 στρ. περίπου, από εκεί και πάνω η βελτίωση είναι εμφανέστατη και σημαντική. Λαμβάνοντας δε υπόψη την διαβάθμιση των μονάδων μέτρησης των αξόνων του διαγράμματος, μιλάμε για σχεδόν 13 ίππους και 11Nm βελτίωση. Ταυτοχρόνως, οι καμπύλες παραμένουν εργοστασιακού τύπου, δε χάνουν δηλαδή την μορφή τους ούτε κατσαρώνουν σε κανένα σημείο.