μονη της δεν ανεβαινει, απλα δεν βλεπεις ποσο την ανεβαζεις και θελει δοκιμες! δλδ να τουρμπιζεις μετα να δεις ποσο την ανεβασες! οποτε σε περιπτωση που εχεις αφαιρεσει τον κοφτη πιεσης τοτε δεν εχεις καμια προστασια! αν πχ την πας πολυ πανω και βαρεσεις παραπανω απο 1bar τοτε αντε γεια μετα! ξερω ατομα που το εχουν παθει γιαυτο σου λεω! με τον αλλο τροπο ομως δεν μπορεις να ανεβαζεις οποτε θες, το βαζουμε για να κραταμε σταθερα την πιεση εκει που την θελουμε πχ στα 0.9 bar, αλλα ειναι σταθερα και αξιοπιστα! επισης πχ της HKS στις οδηγιες λει αναλογα τους ποντους στον ρυθμιζομενο αξονα ποσα bar ειναι! αυτες οι βαλβιδες πιεσης για μενα ειναι οτι χειροτερο και ειναι η φτηνιαρικη και ευκολοτερη λυση για να ανεβαζουμε απλα πιεση! επισης τα σωληνακια προσθετουν απωλεια στην πιεση, δλδ οσο μακρυτερο ειναι τοσο λιγοτερη πιεση δουλευουμε, βεβαια με την βαλβιδα εσυ μπορει να μην το βλεπεις αυτο, αν δεν εχεις ομως και βαλεις εκει ενα μακρυ σωληνακι μειωνεται η πιεση που σηκώνουμε, μαλιστα μερικοι βαζουν πολυ μακρια σωληνακια και πανε την βαλβιδα καπου κοντα στο τιμονι τους για να ανεβαζουν όποτε θέλουν! εκει ειναι και που σπανε τα μοτερ οταν το παρακανουν!
Για το turbo timer τωρα μπορει να το θες για turbo timer, αλλα εγω νομιζω ειναι κριμα να μην μπορεις να βλεπεις τα αλλα 2 πραγματα που κανει εκει κατω που το εβαλες! μαλιστα το halmeter πρεπει να το βλεπεις με τερμα γκαζι!!! ετσι ειναι σαν να μην υπάρχει τωρα! δε νομιζω να οδηγας τουρμπιζοντας τερμα και να μπορεις να κοιτας εκει κατω!
Y.Γ και μια ερωτηση μιας και εχεις turbo timer, (αν και δεν ειναι must τουλαχιστον με την μαμα τουρμπινα, απλα περιμενω λιγακι οταν παρκαρω), ο μοναδικος λογος που δεν εχω βαλει ειναι επειδη θα πρεπει να παρκαρω χωρις να εχω μεσα ταχυτητα! και εδω περα εχει μεγαλες ανηφοροκατηφορες, εσυ την παλευεις με το να παρκαρεις χωρις ταχυτητα μεσα στο σασμαν?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 10-11-11 στις 21:45.
|