Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 09-11-11, 17:04
Το avatar του χρήστη Γιαννης20v
Γιαννης20v Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: ΑΕ101si 20vt
Περιοχή: ΚΟΛΩΝΙΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 323
Γιαννης20v είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MITSOS Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιάννη πολύ προσοχή όμως με τέτοια πράγματα γιατί όπως σίγουρα θα ξέρεις αλλάζει η γεωμετρία της ανάρτησης.
mitso το ξερω οτι αλλαζει μιλησα κ με τον αδερφο μου το πρωι κ μου τοπε αλλα δν εχω σκοπο να κανω καφριλα λεω για κανα 10mm πισω κ 5mm μπροστα..πιστευω δν θαλλαξει τοσο..

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GEORGE N. Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιαννη καλησπερα, οσο αναφορα τους αποστατες για να μην σε πιασουν τον ποπο πηγαινε σε καταστημα που πουλανε σιδερα και παρε φετες αλουμινιου ή τεφλον. Αν θα κανεις αποστατες πχ 10 χιλιοστον πρεπει η φετα να ειναι 13 με 15 χιλιοστα. Το λεω αυτο γιατι θα πρεπει να το πας σε μηχανουργειο τις φετε και με τον τορνο να τις φαει και να φτιαξει οφαλο για να παταει η ζαντα. Προσεξε γιατι κατα πασα πιθανοτητα θα χρειαστεις και μακρυτερα μπουλονια.

Ενδικτηκο κοστος 4 φετες αλουμινιου 15 χιλιοστων κοντα στα 25 ευρο και καμια 15 ευρο το μηχανουργειο περιπου κοντα στο 50ευρο.
george γιαυτο ρωτησα αν εχει βαλει ποτε κανεις απο δω μεσα μπας κ μουλεγε που τι κ πως..μαλλον θα παω σενα γνωστο με βουλκανιζατερ να δω τι θα μου πει κ αυτος!