εχω παθει ζημια απο κακοτεχνια σε δρομο στον Σχοινια που ακομα πληρωνω, εννοω ακομα εχω προβλημα. Γυριζοντας το 2009 Καθαρα Δευτερα απο Ευβοια περασα εναν δρομο κοντα στην Λεωφορο Σχοινιά και ειχε μια χαβουζα απο βροχη ειχε κατσει το εδαφος, και με καμια 60αρια χλμ και φορτωμενο το αμαξι και με 5 ατομα μεσα εσκασα στην λακουβα! ο απολογισμος ηταν 2 ζαντες στραβες, η μπροστινη χωρουσε το χερι μου στο κενο!!! και αργοτερα ειδα πως πισω δεξια ειχα camper -1,5 μοιρα!!! το εφερα με βιδες ποτέ δεν βρηκα τι φταιει γιαυτο και επισης το πισω δεξι αμορτισερ εχει μειωμενη αποδοση 14% απο το πισω αριστερο. Ομως επειδη ηταν πολυ αργα και θελαμε να παμε σπιτια μας δεν ασχοληθηκα, δεν εφερα αστυνομια οποτε δεν μπορουσα μετα να κανω κατι γιαυτο! παντως νομιζω πως η νομικη προστασια των ασφαλειων δεν καλυπτει τετοιες περιπτωσεις και θα πρεπει ο πελατης να πληρωσει δικηγόρο. Καλυτερα να ρωτησετε ασφαλιστη γιαυτο.
Οσο για την τροχαια καποτε αγορασα μια νησιδα επειδη καποιος ειχε τρακαρει και ειχε σπασει καρτερ!!! τα λαδια τα παταγαν ολοι και εσκαγαν στη νησιδα! το επαθαν 3 αυτοκινητα οταν ημουν εγω εκει! το ειπα στη τροχαια και εβαλε λιγα πριονιδια που κολλησαν στα λαδια και πασαληφτηκαν ολα μαζι ομορφα και ωραια! δεν ειδα να καλεσουν αλλον, ειχαν και μια σκασίλα....
|