Αν και άσχετο με το τοπικ αυτό, η ομάδα ΔΙΑΣ ναι κάνει ελέγχους μια φορα με ειχαν σταματησει γιαυτο μονο, αλλά ΔΕΝ γραφει καθως δεν ειναι τροχαια και δεν εχει τετοια δικαιοδοσια! αν ηταν ΖΗΤΑΣ η τροχαια θα μου εγραφε κληση, μάλιστα για του λογου το αληθες την τελευταια φορα ο ενας απο αυτους μου το ειπε, οτι με σταματησανε για τα ματια του κοσμου γιατι θα βλεπει ο κοσμος και θα λενε κοιτα τι κανει αυτος και τον ειδαν και δεν τον γραφουν κτλ, για να ξερουμε και τι λεμε, αλλο ομαδα ΔΙΑΣ αλλο τροχαια!
Για την ΣΔΟΕ τωρα στο μαγαζι ειμαστε μια χαρα μας εχουν κανει και ελεγχους και δεν ειχαμε κανενα προβλημα απολυτως, το τοπικ αναφερεται ΜΟΝΟ για ελεγχους σε ΙΧ αυτοκινητα ΟΧΙ επαγγελματικα!
για παραδειγμα αγοραζεις μια γλαστρα με σκοπο να την πας δωρο σε εναν φιλο, δεν πας την ιδια μερα πας την μεθεπόμενη, εχεις την συσκευασια οπως την αγορασες με την καρτα μεσα, την αποδειξη την αφησες σπιτι σου, και σε σταματανε τι κανεις???? αυτο ΛΕΩ! και ωραια εχει και αστυνομικο μαζι και μετα τι? θα μας γραψουν επειδη δεν ειχαμε αποδειξη μαζι???? αν εχω σπιτι μου πραγματα που εχω αγορασει πριν 2 χρονια σε αριστη συσκευασια σαν νεα και τα παω πχ εξοχικο και με σταματησουν στην Εθνικη τι γινεται? με γραφουν επειδη δεν εχω μαζι μου τις αποδειξεις τους???? ΝΑΙ ακουσα τετοια παλαβά!!!!
Αυτά με τις ξενες πινακιδες φοροδιαφευγουν με διαφορους τροπους! καποτε δεν ξερω αν το ειχατε ακουσει, η Μενεγακη ειχε φερει απεξω lamborgini! και επειδη κατι γινοταν με τελωνεια και φορολογια τελικα της την κατασχεσανε!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 05-11-11 στις 18:31.
|