Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jason
λοιπον το "Φιλικα ανοιγματα και κοντρουλες Corollakiδων Νο 6.02 Beta Version" λεω να ονομαστει φιλικα ανοιγματα και κοντρουλες του jason...το εχω παρακανει τωρα τελευταια αλλα τι να κανω χειμωνας ειναι.
ανοιξα με ενα punto sporting με φπε καπου 100+ αλογα γδυμενο κυριολεκτικα ολο.ουτε καθισματα ουτε τιποτα.το αμαξι το συγκεκριμενο ειναι 900 κιλα max, ανοιξαμε μονο απο σταση γιατι απο ρεπριζ δεν υπηρχε νοημα.επισης αυστηρα σε κατηφορικο δρομο που να κανεις κ λιγο πατιναζ για 400 m.το Punto κανει 0-100 καπου στα 8 δευτερολεπτα και 400αρι σε 15,9 μετρημενα με v-box.εγω περιμενα στο φευγα να μου κανει 1-2 αμαξια και μετα να προσπαθω να μαζευω αλλα τελικα στο φιλικοτατο ανοιγμα μου εκανε μισο καπο στην αρχη, κ μολις τερματιζα την δευτερα μου αρχιζα να τον παιρναω.πιστευω στα 400m δλδ καπου στα 130+ του ειχα κανει 2 κενα ανετα.παντως υπο αλλες συνθηκες θα ετρωγε πολυ το συγκεκριμενο.
|
Μπραβο jason,ο "crab" το παει ταπα το puntaki απο σταση , μεχρι τα 120-130 km/h το απογειωνει (αναφορικα με τα αλογα του..) , πηγες σουπερ καλα!!! Αντε Αντε επιτελους τα Toyota εχουν αρχισει να γινονται οι τιμωροι και εφιαλτες του γνωστου κοντρο-site με πρωτοστατουντες τα σταρλετακια 4EFTE RULEZZZZ!!!!Που να σκασει μυτη κι ο MARMEL στα "

day battles" που οργανωνουν τα παιδια..... της Τατιανας θα γινει!!!!!!!!!!!!!!!!