Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 01-11-11, 23:05
PeterIoannou Offline:

Μοντέλο: Avensis ZZT223
Περιοχή: Ambelogardens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 423
PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος
Οι αλλαγές στη στρατιωτική ιεραρχία έτσι κι αλλιώς συζητούνται εδώ και περίπου ένα μήνα, οπότε δεν τίθενται ζητήματα πραξικοπημάτων και άλλων τέτοιων φαιδροτήτων.
Αφήστε που οι ίδιοι οι αξιωματικοί που βρίσκονται σε αυτά τα κλιμάκια της ιεραρχίας, γνωρίζουν ότι οι τοποθετήσεις και αποστρατείες τους είναι αποτέλεσμα του πολιτικού υποβάθρου που έχει καθένας τους (δυστυχώς)...
Απλά, για μία ακόμα φορά, η συγκεκριμένη κυβέρνηση επιβεβαιώνει την αχρηστία της και το αθλιότατο timing που επιδεικνύει εδώ και περίπου δύο χρόνια που είναι στο τιμόνι της χώρας...
-
Όσο για το σχόλιο του Μιχάλη (madvinegar) περί του συγκεκριμένου δημοψηφίσματος κλπ, το δικό μου
σχόλιο είναι το ακόλουθο:
Χωρίς να κοιτάξω εγώ -ή και ο διπλανός μου ενδεχομένως- το ερώτημα που τίθεται στο επερχόμενο δημοψήφισμα (αυτό που δεν θα γίνει ποτέ) σίγουρα θα ψηφίσω ΟΧΙ στην διακυβέρνηση της χώρας από ένα μάτσο καθήκια, τα οποία μου ζητάνε να εγκρίνω ένα πρόγραμμα το οποίο μετά από 10 χρόνια (διαρκούς πηδήματος) θα με φέρει εκεί που ήμουν πριν από δύο χρόνια -με 120% έλλειμμα-, αλλά με το εξωτερικό χρέος εκτιναγμένο στα 430δις €.
Να πάνε στο διάολο και να μην ξαναγυρίσουν ποτέ από εκεί.
ΥΓ: Έχω προτείνει καλύτερη λύση (με δήμευση περιουσίας και εργασία με αμοιβή τον βασικό μισθό για όλη τους τη ζωή + ιατροφαρμακευτική περίθαλψη από το ΙΚΑ ανάλογη με τα ένσημά τους, δηλαδή 3η θέση και αν) αλλά δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος με @@ για να την εφαρμόσει...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PeterIoannou : 01-11-11 στις 23:10. Αιτία: Διόρθωση κειμένου
Απάντηση με παράθεση