Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 27-10-11, 15:28
Το avatar του χρήστη Speed_
Speed_ Offline:
Κυριλέ Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 237
Speed_ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από CTS03 Εμφάνιση μηνυμάτων
Αγαπητέ speed
Είναι γνωστό ότι έχω άγνοια των πάντων και "μιλάω" πάντα με αμετροέπεια και το οικείο στυλ του "ξέρω καλά εγώ, ... μου το 'παν άλλοι".
Μου αρκεί εσύ να καταλαβαίνεις αυτά που διαβάζεις.

Και το δικό μου σχόλιο στο κλείσιμο των παραπάνω. Ο μεσσιανισμός δεν έχει λύσει ποτέ προβλήματα, συμφορές και πολέμους έφερε. Ελπίζω αυτός που γραφει να εννοεί μια νέα γενιά μορφωμένων δημοκρατικών πολιτών και πολιτικών, που ξέρουν να κρίνουν και δεν έχουν μεταφυσικές και μικροσυμφεροντολογικές αντιλήψεις για τα δημόσια οικονομικά, τη πολιτική κτλ.
Σε αυτό το πλαίσιο πιστεύω πρέπει να αξιολογούμε θετικά και να στηρίζουμε όσους προσπαθουν να χαράξουν ένα νέο δρόμο, γιατι δεν είναι όλοι ίδιοι, δεν είμαστε όλοι ίδιοι!
Δεν βλέπω πουθενά την αναζήτηση του Μεσσία, στα παραπάνω.
Σαφώς και μιλάμε για ανθρώπους "Σοφούς" που να τους ενδιαφέρει η Χώρα και όχι το κόμμα.

Η διαφωνία μου μαζί σου είναι ότι υποστηρίζεις την την παρούσα Κυβέρνηση, σε ότι αποτυχημένο προσπαθεί να κάνει.
Αναδημοσιεύεις δηλώσεις αποτυχημένων Πολιτικών (Μπακογιάννη) λες και μπήκαν εχθές στην Πολιτική και διαπιστώνουν το Χάος.

Δεν μπορούν και δεν είναι φτιαγμένοι να σώσουν τίποτα από αυτή την Χώρα.
Πληρώνουμε 37 χρόνια βολέματος, ασυδοσίας και κατασπατάλησης.

Δεν υπάρχει κανένα άλλοθι για τους σημερινούς Πολιτικούς και για την Πολιτική τους.
Απάντηση με παράθεση