Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από anivas86
χαχαχαχα...συγνωμη που γελαω...αλλα πολλες ταινιες επιστημονικης φαντασιας βλεπετε!!!δεν υπαρχει ουτε στρατος ουτε τπτ απο αυτα που λετε!μαλακιες ειναι ολα απο τα καναλια για να δουν πως θα αντιδρασει ο κοσμος!και τελικα μια χαρα τα εχουν καταφερει....
|
Μαλλον δεν διαβασες καλα οτι ειπα! εκτος αυτα στις σελιδες, εχουμε γνωστο μας στον ΟΣΕ που ηταν στην μεταφορα των στρατιωτικων αυτων. Μαλιστα πηγαν αρχικα να δικαιολογησουν το γεγονος στον ΟΣΕ και τους ελεγαν πως ειναι της frontex και φυσικά άλλη ήταν η αλήθεια τελικά! προσωπικά δεν με ενδιαφερει τι κανουν, γουστο τους καπέλο τους, απλά για να μην ειμαστε με παροπίδες πρεπει να ξέρουμε και τι γίνεται γύρω μας! εξάλου ΠΡΩΤΑ το ειπε αυτος σε εμας και μετα το ειδαμε σε σελιδες, γιαυτο να μην γελας ΚΑΘΟΛΟΥ! γιατι 1ον δεν ειναι ψεματα και 2ον περιμενεις οτι δεν θα γινει κοινωνικη εξέργεση? αυτο φοβουνται και θελουν στρατο γιατι με τις περικοπες που κανουν στον δικο μας αλλα και στην αστυνομια, οταν γινει το μπαμ θα τους πουλήσουν απλά και θα πανε με το μέρος του λαού! η συγκεκριμενη μοναδα ειναι για αντιμετωπιση κοινωνικών και πολιτικων εξεργεσεων, εγω πιστευω τι μου ειπε ο γνωστος μου, τωρα αν δεν το πιστευεις εσυ δικαιωμά σου!