Αυτο που λες ειναι πρωτακουστο! εισαι σιγουρος οτι ΜΟΝΟ με 15 ευρω σου καλυπτει παλαιοτητα? κοβουν παρα πολλα χρηματα απο τα ανταλλακτικα!!! οσες ξερω ΟΛΕΣ το κανουν!
με τον μεθυσμενο που λες αν ερθει πχ αστυνομια ΔΕΝ πληρωνεσε! αν δεν φερατε τοτε ειναι λογικοτατο να πληρωθεις! αλλά η μικτη στα καλυπτει ολα ετσι κι αλλιως! δεν μιλαμε για μικτη!
το θεμα με το αμαξι αντικαταστασης οπως ειπα ειναι και θεμα συνεργειου....και να μην το κανει η ασφαλεια το κανουν αντιπροσωπειες ομως!
αυτο με την παλαιοτητα που ειπες περιμενω να δω site να το γραφει γιατι πραγματικα ειναι απιστευτο!!!!!! δλδ αν εχεις ενα αμαξι του 80 και παθει κατι απο τρακαρισμα θα σε πληρωσουν για νεα ανταλλακτικα? η τιμη τους θα ειναι πολλαπλασια του αυτοκινητου! εμενα μια φορα για τον προφυλακτηρα κοστους ενα κομματι το πισω το κατω 150 ευρω ειχε και μου εδωσαν 80 λογω παλαιοτητας! τι λεμε τωρα! του αδερφου μου σε νεο AURIS με το που εκλεισε χρονο επιασε παλαιοτητα στα ανταλλακτικά! οι ασφαλειες που ξερω ειναι η ΕΘΝΙΚΗ, Αnytime, Αντλαντικη, και Ευρωπαικη πιστη.
Μαλλον ειναι η μοναδικη που το κανει! αλλά ειμαι 1000% σιγουρος πως θα εχει παραθυρακια! αλλιως δεν θα τους συμφερε να το κανουν!
http://www.interamerican.gr/default.asp?pid=86&la=1#m LOL!!! καλα τιμές δεν εχει πουθενΑ?????