Θέμα: Anytime Online
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 19-10-11, 22:55
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1038
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Να συμπληρωσω επειδη το εχω πάθει. Η νομικη προστασια ισχυει ΜΟΝΟ αν φταιει ο αλλος! αν φταιμε εμεις τοτε η ασφαλεια δεν μας καλυπτει τα εξοδα γιατι υποθετει οτι θα χασουμε στο δικαστηριο!!! θα μου πειτε αν φταιμε εμεις γιατι να παμε δικαστικως? υπαρχουν περιπτωσεις οπως επαθα εγώ που ενω πχ λεμε οτι ο δεξια εχει προτεραιοτητα αν εχεις 2 μαρτυρες που ειδαν τι εγινε και δεχτουν να καταθεσουν, τοτε μπορω να αποδειξω οτι η αλλη ετρεχε πολυ, δεν φρεναρε, δεν ελεγξε δεν εκανε τπτ με λιγα λογια, επισης εγω πηγαινα αργα, σταματησα εντελως, ελεγξα (δεν ειχα στοπ) και ΔΕΝ ερχοταν κανεις! οποτε εγω θεωρω οτι δεν εφταιγα, αφηστε που το διπλωμα δεν το ειχε μαζι, ειχε 1 εβδομαδα που ειχε παρει διπλωμα και οδηγουσε το αμαξι του αδερφου της με αυτον συνοδηγο και εκανε μαθηματα! Παρολο οτι ηθελα να παω δικαστικως δεν το εκανα οχι γιατι δεν με καλυψε η ασφαλεια αλλα γιατι οι μαρτυρες εγιναν λαγοι!!! γιαυτο και ειπα πως η νομικη προστασια ειναι πρακτικα αχρηστη. Αν φταιει ο αλλος λογικα θα το παραδεχτει και δεν θα υπαρχει προβλημα για να παμε δικαστικώς.
Απάντηση με παράθεση