Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 17-10-11, 18:20
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Για μπροστινες καμπεροβιδες (πισω δεν ειχαν) ειπα Toyota ΠΑΣΠΑΛΙΑΡΗΣ, oι αλλοι ναι μπορει να μην ξερουν! αλλα δεν ειναι αναγκη να πας εκει. Μπορεις να πας σε βιδαδικο και να παρεις βιδες μονος σου. Πισω εχουμε 12mm και βαζουμε 10mm και μπροστά πρεπει να ειναι 14mm και βαζεις 12mm, μετράς την ακρη με το παχυμετρο να εισαι σιγουρος, δες και τι μηκος εχουν.

Για τα KYB AGX επισημα απο την αντιπροσωπεια ΔΕΝ θεωρουνται επισκευασιμα, εχω ακουσει πως καποιοι μάστορες ιδιως στην Φρατζή με πατεντες τα επισκευάζουν, τα 2 πισω μου ειδικα το πισω δεξι εχουν πεσει, ξερει κανεις τπτ για το θεμα επισκευης που και κοστος? ρωτησα τον ΑΚΡΙΔΑ στο Νεο Κόσμο και ειπε πως πρεπει να τα δει πρωτα για να πει, αρα μαλλον δεν το εχει ξανακάνει! ο Στρατος φτιαχνει μονο Koni, δεν ξερω άλλον. Επισης να πω πως τα δουλευω συνεχεια 3-3-2-2. Ομως αν αλλαξω στα πισω σκαλα επειδη εχουν πεσει αντι να εχουν καλυτερη αντιδραση μολις βαρεσουν μια λακουβα ή σαμαρακι παει αλλου ο κολος! δλδ πηδαει και πεταγεται δεξια η αριστερα. Στην 2η σκαλα παιρνω περισσοτερη κλιση αλλα ακομα καλα κρατανε, βεβαια αν στριψω αποτομα σε αριστερη στροφη πεταει κολο σαν να εχω τραβηξει χειροφρενο! πισω εχω camper -1.0 με βιδες 10mm αντι 12mm που ηταν η μαμα στο πανω μερος του γονατου.
Οι πισω μαμα βιδες και οι νεες και πως γινεται η camper με αλλαγη στις βιδες.

Απάντηση με παράθεση