Πλακα μου κανεις ετσι? ολες οι απεργιες που κανει ο δημοσιος τομεας, αν οχι ολες για να μην ειναι απολυτος το 90% αυτων επηρεαζουν τις ζωες των πολιτων! οι πολιτικοι στα @@ τους για να ξερεις, και ναι διαχωριζω τον ιδιωτικο με το δημοσιο γιατι εμεις ΠΟΤΕ δεν μπορουμε να απεργησουμε, αν το κανουμε θα μας απολυσουν ενω ΕΣΑΣ ΠΟΤΕ!!! (επειδη απεργησατε), πολλοι πληρωνονται ΚΑΝΟΝΙΚΑ και αποδεδειγμένα, οχι ολοι φυσικα, γιατι πανε και χτυπανε καρτες αλλα κανουν λευκη απεργια (νεα ανακαλυψη αυτο), ο δημοσιος τομεας παιρνει περισσοτερο μισθο σε αναλογες θεσεις σε σχεση με τον ιδιωτικο, και να μην αναφερθω σε αλλα θεματα γιατι πρεπει να γραψω εκθεσεις! δλδ με το να μην μαζευουν τα σκουπιδια εσυ το βλεπεις σωστο? εδω περα γινεται χαμος και ειναι ολοι στα τετοια τους, οπως και σε αλλα επαγγελματα πχ οι συγκοινωνιες.
Οταν ολα αυτα επιβαρυνουν εμενα, εσας και ολους στο συνολο, ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ! ειμαι με το σωστό και το δικαιο, παμε ολοι μαζι στην βουλη να τα κανουμε ποτανα, οχι ετσι! ετσι δεν ειναι ΚΑΝΕΙΣ μαζι τους και ολοι μισουν το καθε λαμογιο που νομιζει πως ετσι κανει κακο στους πολιτικους!
εχω βαρεθει το καθε λαμογιο που θελει να απεργησει και μας κανει την ζωη μαρτυριο! την μια οι φορτιγατζηδες, την μια οι ταξιτζηδες (χεστηκα γιαυτους), την μια τα βενζιναδικα-διυλιστηρια κτλ, την μια συγκοινωνιες, την μια για τα σκουπιδια, φορτηγα, αγροτες κτλ, οταν εκλειναν δρομους και λιμανια το καλοκαιρι θα τους πουμε και ευχαριστω??? πλακα μας κανουν! αντε ρε με τα παλιολαμογια που την εχουν δει! ας πανε στα σπιτια πολιτικων και στην βουλη! i don't care, ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΦΤΑΕΙ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΕ ΕΤΣΙ? και λες να ειμαστε ολοι μαζι? αυτο ειναι τουλαχιστον ανέκδοτο!
Θα σταματησω να κανω διαχωρισμο οπως λες οταν ιδιωτικοποιηθουν ολες οι δημοσιες υπηρεσιες και γινουν ιδιωτικες να ειμαστε ισιοι και ομοιοι. Για να ξερεις παλια υπηρχαν ακομα και εργοστασια αυτοκινητων στην Ελλαδα! και απο τις πολλες απεργιες εκλεισαν και πηγαν Βουλγαρια κτλ και προκοψαν. Ετσι και στα ναυπηγια συνεχεια απεργιες-απεργιες ΑΠΕΡΓΙΕΣ στο τελος ολες οι μεγαλες ναυτιλιακες εταιριες τα πανε στο εξωτερικο και εδω επισκευαζουν προπελες απο ψαραδικα! περαστικα μας! και δεν τα λεω εγω οι Γερμανοι τα λενε! ξερω πελατη μας που εχει κοντα 30 ναυτιλιακες και ολα τα επισκευαζουν απεξω!
Υ.Γ φταινε και αυτοι που μπηκαν στο δημοσιο με πλαγιους τροπους, οταν εγλυφαν το καθε πολιτικο λαμογιο ηταν καλα? τωρα καλα τους κανουν στα σπιτακια τους! δεν θα πληρωνουμε εμεις για το δημοσιο! ειπαμε δεν ειναι ολοι αλλα οσοι μπηκαν με βυσματα τριφασικα, τα κουβαδακια τους και σε αλλη παραλια! δουλευει ο ιδιωτικος τομεας για να πληρωνει το δημοσιο! ΠΑΡΤΕ το χαμπαρι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 14-10-11 στις 22:55.
|