Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 11-10-11, 22:52
Το avatar του χρήστη termagazis
termagazis Offline:

Μέλος

Μοντέλο: ΑΕ101
Περιοχή: Αραχωβα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 211
termagazis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate Εμφάνιση μηνυμάτων
Ρε συ τι οικονομικη κριση λες και πας να κανεις τουρμπο το αμαξι!
Μαθε τιμες πρωτα και μην αποκλειεις ετσι λυσεις..
Μπορεις να βρεις μτχ παραλληλο με 200Ε να τον βαλεις μονος σου και να κατσεις να ρυθμισεις μονος σουμε οδηγιες που θα βρεις στο νετ που ολοι εχουν ασχοληθει με αυτο το παραλληλο εγκεφαλακι..
Συνολο δλδ 250Ε , 200 ο παραλληλος και 50Ε τα μπεκ.
Ποσο θα σου κοστισει ενα παρεις ενα εγκεφαλακι και ενα εξτρα μπεκ?
Επισης ο εγκεφαλος ο εργοστασιακος οταν θα φουσκωνεις υπερπληρωση τι θα κανεις? Θα καις τους μαπ σενσορ εναν πισω απο τον αλλον?Δεν θα ριξεις συμπιεση?Ολες αυτες και καποιες αλλες πληροφοριες οπως την αυξηση του μιγματος λογο υπερτροφοδοτησης εισαι σιγουρος οτι ο εργοστασιακος εγκεφαλος μπορει να τα βγαλει περα?Στο λεω γιατι εχω δει αρκετους μαπ να καιγονται και στην συνεχεια να ανοιγουν τρυπες στα πιστονια..
συμφωνω απολυτα μαζι σου.μηχανικος ειμαι κ θα το φτιαξω μονος μου οποτε το κοστος δεν ειναι κ τοσο μεγαλο,αλλα δεν περισσευουν κιολας!ο εργοστασιακος εγκεφαλος σιγουρα δεν μπορει να τα βγαλει περα γιαυτο σκεφτομουν το 5ο μπεκ με εγκεφαλακι.για το κοστος που λες για παραλληλο εγκεφαλο εχεις δικιο απλα δεν εχω ασχοληθει πολυ με μετατροπες κ ειδικα τουρμπισματα οποτε πρωτον δεν εχω σιγουρα την εμπειρια κ δεν ξερω κατα ποσο θα μπορεσω να τον ρυθμισω κ κατα δευτερον οταν ειχα ρωτησει για 4AFE τι μπορει να γινει με την διαχειρηση του κινητηρα δεν βρηκα καποια λυση.για παραλληλο ειδικα αν μπορω να βαλω δεν ηξερε κανενας.αυτος δεν θα χρειαστει κ κατασκευη καποιας καλωδιωσης να συνδεθει με τον εγκεφαλο του αμαξιου?κ μπορω να ρυθμισω μονο ας πουμε τα μειγματα κ να μεινουν ολες οι υπολοιπες ρυθμισεις οπως ειναι στον εργοστασιακο?κ επισης γιατι λες οτι θα καιει τους map?νομιζω ειναι μια πολυδοκιμασμενη λυση χωρις ιδιαιτερα προβληματα.(επισης εισαι παγουρας η απλα μενεις εκει?)