Δεν είμαστε δυστυχώς σε θέση να απαντήσουμε σε όλα τα ερωτηματα που θέτεις γιατι ειναι κάτι νέο για εμας. Οπως ηταν και το υγραεριο μέχρι πρότεινος και είχαμε απειρες ερωτησεις. Εκατσα και ειδα πολλα βιντεος και πολλές σελίδες και βλεπω στο εξωτερικο γινεται χαμος και ολοι ειναι ευχαριστημενοι. Εγω ειμαι προθυμος να βαλω μονος μου παντα εννοειτε. Θα μιλησω πρωτα αν ειναι με καποιο μαγαζι εδω και βλεπουμε.
Θα πω ομως πως το υδρογονο ανακατευεται με τον εισερχομενο αερα με σκοπο να εκμεταλευτει ολο τον χωρο καυσης. Δες το βιντεο πριν που ειπα με την corolla για να το καταλαβεις απο τεχνικη εξηγηση γιατι μαλλον δεν τα ειδες ολα!
Οποτε στους κυλινδρους παει αερας και βενζινη οπως τα ξερουμε, απλα στον αερα θα εχει ανακατεμενο και υδρογονο!
Δεν χρειαζεται πολυ υδρογονο για να επιτυχουμε τα αποτελεσματα που λενε! το υδρογονο ειναι προσθετο στο καυσιμο, πως γινεται με το νιτρο? κατι αναλογο. Μεγαλη παραγωγη και συνεπως τεραστια καταναλωση ενέργειας θα θέλαμε αν το αμαξι ειχε βασικο καύσιμο ΜΟΝΟ υδρογόνο! τωρα αυτο δεν ισχυει! αν θελουμε ομως ποιο καλα αποτελεσματα μπορουμε να βαλουμε παραπανω απο 1 γεννήτριες υδρογόνου!!! αλλα μαλλον δεν θα μας φτανει 1 μπαταρια! ακομα και 20% οικονομια να κανουμε μας χαλαει? με το κοστος αυτο δε νομίζω! στην ECU δεν αλλαζει και δεν ακουμπαμε τιποτα! ειδες τα βιντεος και την σελιδα που εδωσα πριν? για τα ηλεκτροδια που λες νομιζω αυτο ισχυει σε μερικων τυπων γεννητριες. Τον ηλεκτρολυτη δεν τον ρυθμιζεις συνεχεια! λες την σκονη? αυτο την 1η φορα λενε στο 1ο βιντεο το Ελληνικο που δειχνει την τοποθετηση.
|