Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Ο συγκεκριμένος πωλητής δε δέχεται τελικά απ' ευθείας μηνύματα, λόγω λέει των πολλών emails που λαμβάνει και δε προλαβαίνει να απαντήσει. Είναι όμως "top rated seller" στο ebay, οπότε δεν υπάρχει θέμα επικίνδυνου πωλητή. Οπότε μένουμε στα ανωτέρω: Τιμή με μεταφορικά για 3 τεμάχια: 215 ευρώ, τιμή με μεταφορικά για 4 τεμάχια: 210 ευρώ. Εγώ, ο TmNemesis και ο nikos ts είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε. Περιμένουμε την άμεση απάντηση του ανδρεα για το εάν θέλει και αυτός.
Υ.Γ.: Επειδή δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί του, αναγκαστικά θα πάρουμε όλοι το ίδιο χρώμα του kit. Διαφορετικά θα φανεί σαν δύο ξεχωριστές παραγγελίες και θα μας χρεώσει δύο μεταφορικά κόστη. Οπότε Θοδωρή και Νεοκλή, ποιο χρώμα θέλετε; Και μην αρχίσετε δεν έχω πρόβλημα, όποιο θέλετε οι υπόλοιποι, είμαστε 3, η πλειοψηφία κερδίζει. Πείτε τι χρώμα θα διαλέγατε εάν κάνατε μόνοι σας την αγορά για να καταλήξουμε. Γιατί θα μας δουλεύει για μια ζωή ο mpesikos...
|
αν και έτσι όπως μας τα λές δέν μου άρεσε οτί δεν μπορούμε να μιλήσουμε μαζί του και σε τυχών πρόβλημα τι κανουμε?
εγώ λέω κόκκινη αλλά έχω ένα φόβο μην σπάσει στο χρώμα μπά ε?
αν είστε οκ πάμε σε κοκκινη