Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 01-09-11, 18:51
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Μπράβο! ωραια δουλίτσα και όμορφη η turborolla! εχω καποιες ερωτησεις τωρα. Καταρχην θελω αν μπορεις να δειξεις ή να μου πεις αν δεν εχεις φωτο, πως συνδεεται το downpipe με την εξατμιση, ειναι μονοκόματο? το θεμα ειναι εδώ : http://www.corollaclub.com/forums/sh...t=14666&page=6
αναφερεις οτι εχεις πιεση και θερμοκρασια λαδιου, στις φωτος ειδα επανω στο καρτερ εναν αισθητηρα, απο εκει παιρνεις λογικα την θερμοκρασια, την πιεση απο που την παιρνεις δεδομενου οτι εχει και ενα βαρελακι για αισθητηρα? στην αντλια υδραυλικου εχει τον μαμα ρεγουλαδορο? συνηθως βαζουν του 4e-fte την αντλία, η δικια σου ειναι του 4e-fe όπως και η δικια μου, εμενα δεν ειχε ρεγουλαδορο (υπεθεσα πως δεν χωραει λογω τουρμπινας) και εκανα με ντιζα εγω απο πανω, γιαυτο σε ρωταω. Το ψυγειο γιατι απο diesel? τι παραπανω εχει αυτό? στο βιντεο τα οργανα ειναι στην θεση του radio cd αντι κολώνα? αν ναι δειξε μας φωτο απο μεσα! να δουμε και πως τα εβαλες εκει και που ειναι το radio cd, μπορει να ενδιαφερονται και αλλοι, αν και εμενα δεν με βολευει αυτο γιατι εχω dvd με tv και πίσω κάμερα. Αυτά.....
Καλα τουρμπισματα!!!!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 01-09-11 στις 19:15.
Απάντηση με παράθεση