Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 25-08-11, 16:14
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Θελω φωτο ναι, το μοτερ οπως εχω ξαναπει το εβγαλα εγώ με 2 αλλους μαζι απο το τρακαρισμενο starlet gt, δεν αλλαξαμε καρτερ οπως ηταν. Της corollas το καρτερ μπορει να μπει οπως λες αλλα θελει μοντες. Δεν εχει πανω την αναμονη για την επιστροφή λαδιών από την τουρμπινα! με αυτο τι εκανες δλδ? πας σε μαστορα τρυπαει και κολαει? η διαφορα σε υψος ειναι ελαχιστη ομως, μονο αλλον εναν ξερω που εβαλε καρτερ απο το 4E-FE. Αλλα και παλι δεν εχει να κάνει με το θεμα που λεω, ουτε και λυνεται το προβλημα ετσι! αυτο βοηθαει για να ανεβει μονο λιγακι ψηλοτερα η εξάτμιση ώστε να μην βρισκει αν είμαστε πολυ χαμηλωμένοι, εμενα δεν ειναι και δεν βρισκει ποτέ! το προβλημα ειναι στο downpipe επειδη η corolla EE111/101 εχουν γεφυρα κατω απο το μοτερ, κατι που όπως ειδαμε και στις φωτος απο starlet απλά δεν υπάρχει! το απολυτο κενο από κατω! επισης το φιλτρο λαδιου ειναι αριστερα απο την τουρμπινα και ποιο ψηλα απο το καρτερ! οποτε δεν εχει σχεση με το φιλτρο λαδιου, δεν ισχυει αυτο που λες. Η δυσκολια στην αλλαγη φιλτρου λαδιου δεν ειναι το καρτερ αλλα οτι η μαμα σωληνα της ct9 ειναι κολλημενη πανω στο φιλτρο απο την δεξια πλευρα, απο κατω ειναι κολλητά ο κομπρεσορας του A/C και απο πανω ειναι η αντλία το υδραυλικού! αν ομως εχουμε ενα εξολκεα για το φιλτρο τυπου ποτηρακι με ενα κλειδι μια χαρα το βγαζουμε! εγώ δεν ειχα τετοιο, πηρα αλλο και δεν το επιανε!

Saligare δεν μου απαντησες και αυτο που ρώτησα αρχικά, εχεις σύνδεσμο για το downpipe με την υπόλοιπη εξάτμιση ή είναι μονοκόματο? αυτό με ενδιαφέρει, δεν εχει καμια σχέση με το καρτερ αυτό, ούτε υπάρχει πρόβλημα μαζί του!

Υ.Γ το σωστό καρτερ ειναι το δικο του! δεν μου αρεσει αυτο το πράγμα να παντρευω πραγματα απο μαμα μοτερ στο 4E-FTE!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 25-08-11 στις 16:19.
Απάντηση με παράθεση