Ρε συ ειπα πόσες φορές πως το hi-low switch το ειχα δοκιμασει καποτε στο starlet gt, αρχικά με τα μαμα σωληνακια μετα με τα σιλικονατα οπως στο how to που εχω κανει. Ειναι μαπα και δεν αξιζει καν να ασχοληθείς! στην corolla δεν το εχω βαλει ποτε. Διακοπτακι μπορεις να βαλεις οτι θες on/off να ειναι και κατα προτιμηση να εχει λαμπακι στο ON για να ξερεις ποτε εχεις HI! στο starlet ειχε και το φυσακι, τωρα δεν εχει ομως! δλδ και να ηθελα να το βαλω θα επρεπε να τραβαω καλωδια απο ECU, διακοπτη και απεξω για την ηλεκτροβαλβιδα!
http://www.corollaclub.com/forums/sh...ad.php?t=19356
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από g6_saligkaros
ΕΡΩΤΗΣΗ:τη συγκεκριμενη βαλβιδα την εχω κι εγω οπως και την καλωδιωση,τι ακριβως παει επανω απο σωληνακια και μεσα που θα την βρω την πριζα που ενωνω μπροστα στο μοτερ,θελω να πω σε ποιο σημειο της πλεξουδας μου?????και τι θα κανω οτι εκανε το starletaki hi-low απο διακοπτη?
|
Δεν καταλαβαινω ακριβως τι ρωτας, λες πως εχεις την καλωδιωση, ποια δλδ? υπάρχει η φυσα για την ηλεκτροβαλβιδα εννοείς? την εχεις αυτην? στο σχεδιο που εχω στο how to δειχνω τι καλωδια ειναι και τα χρωματα (ετσι ηταν στο δικο μου) αν δεν υπάρχει καλωδιωση, πρεπει να τραβηξεις καλωδια οπως δειχνω στο σχημα. Τα σωληνακια επισης συνδεονται με αυτον τον τροπο, αυτη την συνδεσμολογια μου την εχουν πει μηχανικοι ειδα και επαθα να μαθω πως συνδεται! μερικοι πανε και βαζουν το διακοπτακι να ανοιγοκλεινει την ηλεκτροβαλβιδα και οχι μεσω εγκεφαλου! αυτο ειναι ΛΑΘΟΣ! ο εγκεφαλος εχει δευτερο προγραμμα για πιεση 0.4 και δινει λιγοτερο καυσιμο, αν δεν περναμε μεσω ECU τοτε θα εχουμε 0.4 με καυσιμο για 0.65-0.7! με ενα halmeter θα δουμε και την #$#$#$ που καναμε! ειναι μαπα ομως γιατι στα 0.4 δεν παει το αμαξι (λογικο) και αμα θες να τρεχεις το γκαζωνεις και στροφαρεις και καις περισσοτερο! σε οσες δοκιμες ειχα κανει με 0.4 κοντευα να καιω περισσοτερο απο τα 0.7 αν θες να καις λιγοτερο απλα δεν το πατας πολυ και τουρμπιζεις με λιγοτερη πιεση! γιαυτο σου λεω μην πεδευεσε δεν αξιζει! εγώ δεν το ξαναβαζω παντως!