Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 22-08-11, 21:52
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
εγώ οταν πήρα το σταρλετ το 2001 τοτε δεν ηξερα και πολλα πραγματα βιαστηκα να το παρω! μου ελεγε ο μαντράς πως ειναι ελεγμενο και ατρακαριστο και ιστοριες. Μετα τον χειμωνα αρχισε να μπαζει νερα απο πισω, εβαλα αρμοκολλα και βαψιμο, ανακαλυψα πως ηταν τρακαρισμενο απο πισω πολυ κιολας τοσο που να μην μπορει να μπει ο προφυλακτηρα του GT! ηθελε τραβερσα! μπροστα το ιδιο και ξανακολλημενα και διαφορα αλλα τρελα, ακομα και το καθισμα οδηγου ειχε αλλη πλατη!!! μεχρι και μια βιδα στο δαπεδο ελειπε και ειχε τρύπα!!! το κοντερ ελεγε 58000χλμ!!!! και ηταν του 1995, τρελο? εγω αρχισα να βαζω πραγματα πανω τι να του πω μετα?

2η περιπτωση βρισκει ο αδερφος μου ενα octavia Rs 220hp με 7000 ευρώ! του 2003 απο μαντρά. Του λεω ΜΗΝ το παρει γιατι σιγουρα θα εχει προβληματα! ε μαντεψτε. Ηθελε λαστιχα ΟΚ λεω λογικο, ηθελε αμορτισερ οκ μεταχειρισμενο ειναι, ομως ΕΛΕΙΠΑΝ οι αεροσακοι!!!! δεν δουλευε η ηλιοφορη, δεν δουλευε το A/C, ειχε μηχανικα προβληματα και θορυβους, τα ηλεκτρικα ηταν σαν να ειχαν ξαναμπει και μετα απο ελεγχο πρεπει να ειχε φαει τουμπα και ειχαν κολλησει ουρανο και ειχαν αλλαξει το μπροστινο τζαμι!!! με τα πολλα αναγκαστηκε μεσα σε 1 week να το δωσει χανοντας πανω απο 1000 ευρώ! και καλα που βρεθηκε καποιος να το παρει!!!
ΜΑΚΡΙΑ απο μαντραδες! δεν υπαρχουν χειροτερα λαμογια! αλλα ακομα και απο ιδιωτες θελει πολυ ελεγχο!!! την corolla μου που πηρα το 2008 ενω την ελεγξα σε δικους μου και παλι χανει λαδια η κρεμαριερα, εχανε και του υδραυλικου η αντλία αλλα την επισκευασα και εχω αλλαξει σχεδον ολα τα αναλωσιμα, δλδ λαστιχα, αμορτισερ, ελατηρια, ακρα ζαμφορ μπρος-πισω, μπαλακια ψαλιδιων, ημιμπαρα κρεμαριερας, τα εξαεριστηρια στο ταμπλο ηταν ολα σπασμενα! ακρομπαρα και μοτερ (αυτο το αλλαξα επειδη ειχα το 4E-FTE). Δυστυχως ετσι ειναι τα μεταχειρισμενα παντα κατι σου τυχαινει και κατι σου βγαινει! ειδικα αν παρεις απο μαντρα! δεν πρεπει να σε παραμυθιαζουν! αυτο το octavia που λεγαμε....ο αλλος μαντρας που το πηρε το πουλαει 13.000 ευρώ ενώ το πηρε 6.000!!!! και τι εκανε? απλα του εριξε ενα πλυσιμο και ενα γυαλισμα για να βρεθει ενα αλλο κοροιδο να το παρει!!!!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 22-08-11 στις 21:57.
Απάντηση με παράθεση