οτι νομίζει ο καθενας βαζει! οπως ειχα ξαναπει Jason φιλος με starlet gt και 17αρες 205/40/17 220hp με Τ25 και εγώ με το σεταπ που εχω και τωρα αλλά με 185/60/14 μεχρι τα 140+ χλμ ημουν ενα αμαξι μπροστα! ειχαμε ανοιξει 3 φορες!!! μετα με περνουσε. Οταν εβαλε μυαλο και εβαλε 195/45/15 με περνουσε αμεσως σχεδον! Τα σχολια δικά σας! και οι 2 ειχαμε το μαμα σασμαν του starlet Gt. Toσο μεγαλες ροδες κοβουν δεν υπάρχει καμια περιπτωση να πηγαινει καλυτερα, και αυξανει και καταναλωση. Το μονο καλυτερο ειναι στα κρατηματα ειδικα αν το στριβεις πολύ.
Οσο για τα λάστιχα δεν ειναι σωστό να βαζουμε μεταχειρισμενα ή πολυ μαπα λάστιχα, για να λες πως εχει 50 το ενα φαντασου τι λαστιχα θα ειναι! στα 195/50/15 οι συνηθισμενες μαρκες εχουν 280-300 ευρώ οι τετραδα. Αν πας σε εναν χαλια δρομο πχ Κωνσταντινουπολεως στο Περιστερι και βρεξει αλλά και ετσι στεγνο θα κανεις πατιναζ!!! με καινουρια λαστιχα πας και παλι γλιστραει! το ιδιο και η Θηβων και πολλοι αλλοι δρομοι! με τα λαστιχα ΔΕΝ παιζουμε! κρινεται η ασφαλεια μας απο αυτα και η ασφαλεια των αλλων! 20000-30000 εβγαζα εγώ με καινουρια λαστιχα! πανω απο 40000χλμ οταν ειναι νεο το λαστιχο δυσκολα βγαζει! ποσο μαλλον μεταχειρισμενο! καλυτερα να εβαζες μικροτερη διασταση πχ 16αρα και να εβαζες νεα λαστιχα παρα να παιζεις τωρα με μεταχειρισμενα και μαπες για να γλιτωνεις χρηματα!
Δεν μου πες τελικά εισαι χαμηλωμένος ή όχι?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 21-08-11 στις 08:59.
|