εχεις δοκιμασει το μοτερ σου στην corolla και με αλλα σασμαν και μετά εβαλες το 6ταχυτο? γιατι δεν εχει ιδιες επιδοσεις με τα αλλα, ειναι αναλογα το αμαξι κιολας και τις διαστασεις ελαστικών! επισης το glanza εβγαινε με 2 σασμαν, ειχε ενα σαν του GT που ειναι πιο μακρυ και ενα που ειναι ποιο κοντο. Οπως και μερικα με μαμισιο μπλοκε (πολυ σπανια αυτα). Εννοείτε πως βάζουμε οτι σασμαν εχουμε μην δίνουμε και τσαμπα χρήματα! εγω ειχα το μοτερ σε starlet gt με το δικο του σασμαν επάνω και πούλησα του 4E-FE. Exω δοκιμασει στο starlet gt με κοντο σασμαν (του ατμοσφαιρικου μοτερ του) και του GT ειναι σημαντικα ποιο μακρυ με καλυτερες επιδοσεις και ανοιγματα, πολύ καλυτερο σε ταξίδια και χαμηλότερη κατανάλωση, αυτο το σασμαν ειναι σαν του μαμα 4E-FE. Δεν ειπε κανεις πως δεν παει μια χαρα με 6ταχυτο, απλα το δικο του εχει περισσοτερες αντοχες (ιδιως αν το κανεις πολλα αλογα το μοτερ) και ανοιγει καλυτερα δλδ τραβαει καλυτερα το αμαξι, αυτο το λενε αλλοι δεν το εχω δοκιμασει προσωπικα το συγκεκριμένο σασμαν, γιατι ολοι μου ειπαν να μην βαλω 6ταχυτο και οτι δεν λεει στο turbo moter. Oι 16ares με τι διαστασεις ελαστικων ειναι? 205/45/16 ή 195?
Οι επιδοσεις του μοτερ ειναι αναλογα τι ζηταει ο καθενας! πχ για εμενα ειναι αψογο δεν θελω παραπανω αλογα με καλυπτουν και με το παραπανω! μια χαρα ειναι για το βαρος της corolla! μην ξεχναμε μαμα βγαινει με 82hp!!!! φυσικά στο starlet με το ιδιο setup ειχε καλυτερη επίδοση αλλά μονο οσο αφορά την επιτάχυνση. Γιαυτο και δεν πρεπει να βαζουμε μεγαλες διαστασεις ελαστικων και προτιμώ 195/50/15 για να μην χανω πολυ σε αυτο τον τομέα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 14-08-11 στις 22:02.
|