Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 05-08-11, 19:01
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vaggosss1 Εμφάνιση μηνυμάτων
οι ταξιτζιδες εχουν δικιο μεν, αλα κανουν και αλα που δεν πρεπει
και ταλεπορειτε ο κοσμος χωρις λογο, αντι να πληρωσουν αυτοι που
πραγματικα φτενε. τα ιδια γινοντε με οσους κλαδους απεργουνε, βλεπε
αγροτες, φορτηγατζιδες. ολοι δικιο εχουν, ειναι σιγουρο αυτο, αλα
απετουνε δικαιοση με λαθος τροπο. ειμαι σιγουρος οτι θα ακολουθησουν ολοι οι κλαδοι σε απεργιες.
το θεμα ειναι να απεργουνε ολοι οι κλαδοι μαζι
να μη δουλευει τιποτα για να ζοριστουνε οι πολιτικοι, αλα ενοειτε
να γινει χωρις συνεπειες στους πολιτες. τα χειροτερα ειναι προ των πυλων!
+1.00000! συμφωνώ απόλυτα! πρεπει να βρουν αλλους τροπους! δεν ειναι δυνατον οποτε απεργει καποιος πχ αγροτες , φορτηγατζηδες κτλ να κλεινουν εθνικες και λιμανια! οι απλοι πολιτες δεν φταινε σε ΤΙΠΟΤΑ!

Σήμερα έμαθα πως σε μια ταβέρνα καποια παρεα πέτυχε τον Πάγκαλο και πηγε καποιος και λέει κυριε Παγκαλε μαζι τα φαγαμε και του πηρε το πιατο με τα ψαρια που ειχε μολις παραγγειλει! το πηγε στην παρεα του και τα εφαγαν και δεν ειπε κανεις και λεξη! ετσι πρεπει να τους κανουμε! αι στα διαλα τα λαμογια, οι χοντροκοιλαραδες κοιλιοφουσκες, τους εχει σιχαθει η ψυχη μου! τους βλεπω στην tv και θελω να την σπασω. Τους σιχαινομαι ολους αυτους οπως ο διαολος το λιβανι. Το τι #$#$ θα κανουν για να βγαλουν τον κώλο τους απεξω δεν λεγεται. Παραγραφουν τα παντα, ενω εμας μας σκιζουν. Ειμαι περιεργος τωρα να δω ποσοι θα δηλώσουν αυθερετα. Που ολα αυτα που λενε ΔΗΘΕΝ κατεδαφιστεα ειναι κηφηνων, λεφταδων, πολιτικων και κοινως πολλών λαμογιων. Δλδ αυτα που ειναι μεσα σε δαση, αιγιαλο κτλ κτλ.

Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι ΠΟΤΕ θα βαλουν μυαλο σε καποιες αλλαγες που κανουν, αφου στο τελος αντι να κερδισουν μπαινουν και μέσα!
1ο παραδειγμα η αυξηση στα τελη σε παλια αμαξια επεφερε την παραδοση πινακίδων και φυσικα μη καταβολή τελών και ετσι εχασαν παρα πολλα χρηματα, αλλαζοντας τα τελη για την επομενη χρονιά σε λογικά επιπεδα.
2ο παράδειγμα το να βαζουμε αποδειξεις στην φορολογική μας δήλωση! από την αρχη το ηξερα πως θα χασουν! μιλαμε για ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, τι περιμεναν δλδ? ηρθε επιστροφη φορου σε πολυ κοσμο που πριν πληρωνε! ακομα και στον πατερα μου και στον αδερφο μου και σε πολλους γνωστους και φιλους! αρκετοι τα εβγαλαν και για τσαμπα διακοπες το καλοκαιρι! κουτι τους ηρθε! τωρα τις καταργουν!

ΤΩΡΑ θελουν να κανουν τον ΦΠΑ 13% σε 23% και περιμενουν οτι θα βγαλουν ΤΙ? περιμενετε και θα δειτε τα αποτελεσματα! στο τελος ουτε για καφε δεν θα βγαινουμε, θα κλεισουν μαγαζια, θα μειωθει προσωπικο, θα αυξηθει η ανεργια, αλλα τα λαμογια, λαμογια μια ζωη.

Αν αυτοι λεγονται οικονομολογοι και πολιτικοι, εγω ειμαι ο Πάπας της Ρωμης! για μενα ειναι ολοι ΣΚΑΤΑ και σκατενιοι ανθρωποι, ειδικα οι 2 χοντροι κανουν μονο για λιπος σε σαπουνια. Που εισαι ρε Χιτλερ! :Pppp

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 05-08-11 στις 19:10.
Απάντηση με παράθεση