Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 03-08-11, 13:44
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1038
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από davarisx Εμφάνιση μηνυμάτων
Νικηφόρε έχεις λάθος. η αναγόμωση είναι η καλύτερη λύση στο να παρατείνεται η ζωή του ελαστικού των φορτηγών για αρκετές χιλιάδες χλμ αρκεί να γίνεται από άτομα και μηχανήματα που έχουνε προδιαγραφές. εδώ τα μηχανήματα που υπάρχουνε είναι ρημάδια και χρεισημοποιουνε μαπα πρώτες ύλες και δεν γίνεται σωστός βουλκανισμος του ελαστικού. σε όλο τον κόσμο έχουνε σε μεγάλη εκτίμηση την αναγόμωση.
βέβαια να μην ξεχνάμε και κάποιους φορτηγατζηδες για τον π @@τσο που βαζουνε σε φορτηγα με μεικτό φορτίο 19 τόνους 25 η και παραπάνω τόνους θέτοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.
καλά δεν το είπα ακριβώς ετσι εγώ, αλλά πάντα για την Ελλάδα μιλάμε! αφού όλοι οι δρόμοι ειναι γεματοι κοματια λαστιχα στις ακρες που δεν μαζευει κανεις!!! για τα φορτηγα που τα πολυφορτωνουν και μετα σκανε κατω διαφορα αντικειμενα ας μην το αναλύσουμε τωρα, πρεπει να γραψω εκθεση παλι για να κανω αναφορα στα οσα εχω δει! ενα θα πω μονο, μια φορα στον Διονυσο απο εναν εφυγαν ενα καρο καρπουζια (οχι δεν ηταν γυφτος) και παραλιγο να γινουν οχι ενα αλλα αρκετα ατυχηματα! φαντασου να τρεχεις και ξαφνικα να δεις καμια 10-15αρια καρπουζια να τρεχουν με 1000! ΛΟΛ!!!! μη πουμε για μηχανες κτλ κτλ.
Το θεμα ειναι να βρουμε το δικιο μας για τις εθνικες οταν υπάρχουν παραλειψεις πολυ σημαντικες, όπως η παντελής έλειψη φωτισμού!!! μου αρέσει που διόδια ΚΑΙ ΚΑΛΑ προβλέπονται σε αυτοκινητόδρομους ενώ φωτισμός ΟΧΙ ???

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Speed_ Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν μου απάντησες στο αν κάλεσαν την Τροχαία.
Αν όχι, μην το ψάχνετε καθόλου.
εχεις δικιο αν δεν καλεσαν την τροχαια δεν μπορουν να αποδειξουν που εγινε το τροχαιο! και φανταζομαι ουτε μαρτυρες αλλοι υπάρχουν.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 03-08-11 στις 13:55.
Απάντηση με παράθεση