Η νέα λέξη των καιρών: Επανεκκίνηση.
Και πως γίνεται; Με Reset;
Να ανοίξουν, γιατί όχι. Μιας και οι περισσότεροι τα έχουν πουλήσει γιατί δεν βγαίνει ούτε μεροκάματο, θα πάνε άλλοι τώρα να βγάλουν, γιατί δεν προλαβαίνουμε γενικώς και γενικά τις μεταφορές.
Το πως διεκδικείς το δίκαιο σου, παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Οι ταρίφες έχασαν στον τομέα αυτό.
Αν θέλεις να βάλει κάποιος "πλάτη" στην λεγόμενη επανεκκίνηση της Οικονομίας, βάζεις και την δικιά σου όπως άλλωστε οφείλεις.
Αν ποτέ κατέβει ο μισθός των Πολιτικών στα €592,00 τότε βάζω και εγώ ρε αδερφέ. Αυτό δεν ζητάνε; Ας γίνουν παράδειγμα προς μίμηση.
Καλά, μην το περιμένετε αυτό. Απλά δεν υπάρχει.
Οι ταρίφες έλεγαν και πριν τον πανικό αυτό, ότι η δουλεία τους έχει πέσει. Δεν έχω λόγο να το αμφισβητήσω. Ο κακός χαμός παντού γίνεται.
Της μόδας και η λεγόμενη μερική απασχόληση. Και καλά μειώνεις την ανεργία γιατί προσλαμβάνεις και άλλους.
Έχουν διώξει έναν εργαζόμενο πλήρους απασχόλησης και έχουν πάρει στην θέση του δύο άλλους μερικής απασχόλησης.
Αυτό που έχουν κάνει είναι ότι είχαν δύο ανθρώπους -αν όχι κάτω από το όριο της φτώχειας κοντά σε αυτό- και με αυτόν τον τρόπο πρόσθεσαν και έναν τρίτο.
Είμαστε η δεύτερη φτωχότερη χώρα στην Ε.Ε. των 27 μετά την Λετονία.
Από αρνητικές πρωτιές πάμε καλά!!!
Είχατε ξανακούσει ποτέ στο παρελθόν ότι πάνω από 200.000 νοικοκυριά να χρωστάνε στην Δ.Ε.Η; Πάνω από 6 μήνες έχουν φτάσει οι ανεξόφλητοι λογαριασμοί.
Να μην αρχίσω να γράφω με νούμερα γιατί θα πέσει και άλλη στεναχώρια.
Και σε ένα μαύρο χάλι οικονομικό κατά τα άλλα θα μας σώσει το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων.
Και επαναλαμβάνω: Ας τα ανοίξουν όλα. Δεν πρόκειται αλλάξει τίποτα.
Και μην μου πείτε για όφελος του καταναλωτή λόγο του ανταγωνισμού.
Αυτό προϋποθέτει σοβαρή οικονομία σε μία χώρα και όχι αυτό που έχουμε και είχαμε εμείς.
Και όταν τελειώσει όποτε τελειώσει το ΜΕΤΡΟ στην Θεσσαλονίκη, είναι σίγουρο ότι το ανοιχτό επάγγελμα των των ταξιτζήδων θα γνωρίσει ακόμα μεγαλύτερη άνθιση.
Γι' αυτό λοιπόν είναι επιτακτική η ανάγκη για περισσότερα ταξί!!!
Να μη τα πω όλα τώρα, ας κρατήσω και κάτι για αργότερα.
|