01-08-11, 10:25
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Εξωτική Έδεσσα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Σε καμία περίπτωση δε θέλω να συμμετέχω στη συγκεκριμένη συζήτηση, όπως και δεν το έχω κάνει μέχρι τώρα εξάλλου, γιατί θεωρώ ότι ο καθένας έχει την άποψή του ανάλογα την οπτική γωνία που βλέπει τα πράγματα, τις γνώσεις του και την ενημέρωση που λαμβάνει από τις διάφορες πηγές και δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε ποτέ σε κάτι. Όμως εκείνο που με πειράζει είναι να αναφέρουμε άρθρα και δημοσιεύματα για να στηρίξουμε μία άποψη που βρίσκουμε στο net τα οποία τα υπογράφει ποιος; Ο Τ.Π., ο Δ.Χ. ή ο Ε.Π.; Ποιοι είναι αυτοί; Υπάρχουν αναφορές, αναλύσεις και άρθρα πολλών ειδικών και επιστημόνων οι οποίοι έχουν αφιερώσει μέρος της ζωής τους σε συγκεκριμένους τομείς και γνωρίζουν και μπορούν να υποστηρίξουν κάποια άποψη με συγκεκριμένη αιτιολόγηση. Και δεν βλέπω να αναφέρονται τέτοια άρθρα που μπορούν να στηρίξουν όλες τις διαφορετικές απόψεις που υπάρχουν. Αντιθέτως αναρτώνται ανυπόγραφα κείμενα κατά κύριο λόγο καταστροφολογίας. Και αναρτώνται για να στηρίξουν και να δικαιολογήσουν πράξεις και καταστάσεις... Εγώ δεν το βρίσκω ούτε λογικό ούτε αξιόπιστο.
Μη παρεξηγηθώ, δεν αναφέρομαι σε κανέναν από εδώ μέσα, ο καθένας έχει τη άποψή του και είναι απολύτως σεβαστή...
|
+1. Πολύ σωστός.
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
|