31-07-11, 17:54
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
...Εγω ψηφιζω τον Πανο (Peter Ioannou). 
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από CTS03
...Το ότι έχει TS και ξέρει από μηχανολογικά είναι θετικό, αλλά να μην δούμε πρώτα το πρόγραμμα του?...
|
Ώπα, παίδες, σιγά! Δεν είμαι πολιτικός, αλλά σκεπτόμενος άνθρωπος, οπότε δεν είμαι υποψήφιος σε οτιδήποτε. Η σκέψη μου, όμως, θεωρώ πως μπορεί να εκφέρεται χωρίς να είμαι υποχρεωμένος να διατηρώ εαυτόν περιχαρακωμένο από κόμματα και παρατάξεις. Αυτό το τελευταίο αποτελεί μία ακόμα τροχοπέδη στην εξέλιξη και βελτίωσή μας...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από CTS03
...Διευκρινιστικά στα παραπάνω, να γράψω ότι το πολιτικό σύστημα χρειάζεται να αισθάνεται την πίεση της υγιούς κοινωνίας - κοινής γνώμης, για να πάρει τις σωστές αποφάσεις. Επομένως, κριτική έως και τα γιουχαϊσματα καλά είναι, ... αλλά όχι και βία που μάλιστα την είδαμε σε περιπτωσεις των πιό υγιών νέων πολιτικών όπως του Χατζηδάκη !...
|
Όχι και υγιής πολιτικός ο Χατζηδάκης, μην τρελαθούμε! Αντί πινακίου φακής έδωσε την Ολυμπιακή στον ανταγωνιστή της και στην συγχώνευση που επιχειρήθηκε μετά, έβαλε φρένο η Ευρώπη και όχι αυτός ο "υγιής" πολιτικός.
Όσο για τη βία, έχω την εντύπωση πως όταν η διάβρωση των πολιτικών και των δικαστών φτάνει στο επίπεδο της παγίωσης της ατιμωρησίας των επίορκων πολιτικών σε υποθέσεις τρανταχτών σκανδάλων (π.χ. εξοπλιστικά, Βατοπέδι, Siemens, C4I, υποκλοπές, δημόσια έργα, ολυμπιακά έργα, ολυμπιακά ακίνητα και άλλα ων ουκ έστιν αριθμός) τότε οι πολίτες το μόνο όπλο που έχουν για να επιβάλουν το "περί δικαίου αίσθημα" είναι -δυστυχώς- η βία.
Διότι, όταν έχεις να κάνεις με γαϊδούρια, αυτά μόνο με ξύλο καταλαβαίνουν.
Για να μην πω ότι η βία που ασκεί η νομοθετική, η εκτελεστική και η νομοθετική εξουσία -που βρίσκονται σε αγαστή συνεργασία μεταξύ τους τα τελευταία 15 χρόνια τουλάχιστον- γεννά τη βία που επιστρέφει (ή θα επιστρέψει) σε αυτούς.
-
Θα το δούμε: δεν θα αργήσει η στιγμή που ο κόσμος θα αρχίσει να επιτίθεται και να προπηλακίζει ακόμα και δικαστικούς με παχυλές απολαβές, χλιδή, περιουσία σε αναντιστοιχία με τα εισοδήματά τους και μηδενικό έργο που αποτελούν δεκανίκια της κάθε κομματικής ελίτ.
-
Όταν σπέρνεις ανέμους, θερίζεις θύελλες...
ΥΓ: Ακόμα και ο Πρόεδρος τους είπε να αφήσουν ήσυχους τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους, αφού έχουν ήδη δώσει περισσότερα απ' όσα τους αναλογούν και να συλλάβουν τη φοροδιαφυγή. Αλλά, βέβαια, και αυτός δεν "πάτησε πόδι" να τους πει: "ή θα κυνηγήσετε τη φοροδιαφυγή με το φορολογικό νομοσχέδιο που πάτε να καταθέσετε ή αν δεν έχετε κάνει ότι πρέπει μέχρι τα τέλη του έτους θα παραιτηθώ και δεν πρόκειται να ξαναδείτε βουλευτική καρέκλα για καμιά 20αριά χρόνια". Άλλος ένας κατώτερος των περιστάσεων (κατά την άποψή μου)...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PeterIoannou : 31-07-11 στις 17:57.
Αιτία: Προσθήκη κειμένου
|