Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 29-07-11, 18:54
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Συμφωνώ και εγώ με τους παραπάνω! ΟΤΙ και να γίνει ΠΟΤΕ δεν την πληρώνει κανένας πολιτικός! ολα είναι για τα μάτια του κόσμου! και ακόμα και τα αλλα που λενε οσοι εχουν χρημα την σκαπουλαρουν! γιατι με τα αυθέρετα τι θα γίνει δλδ? θα πανε να τα δηλωσουν αυτοι που ειναι μεσα σε δαση με βιλες 300+ μ2 και πισίνες? οχι βεβαια!!!! κανεις δεν τους ακουμπαει! ενω λενε οτι ειναι αμεσα κατεδαφιστεα! σε μια προσφατη βολτα μου από Μαραθωνα-Ανω Σουλι-Γραμματικο-Σεσι-Βαρναβα-Καπαδριτι-Καλαμο-Ωρωπο, εβγαλα το συμπερασμα για τα μερη με τα καμμενα πως αφού καηκαν τα δαση συρματοπλεξαν τα οικοπεδα με τα καμενα δεντρα μεσα! σκεφτομαι καπως να το βγαλω αυτο σε καναλια ή σε σελίδα θα δουμε τι θα κανουμε. Τα συρματοπλεγαματα ηταν ολοκαινουρια. Σε πολλες περιπτωσεις μεσα στα καμενα ειναι βιλες με πισινες ολυμπιακων διαστασεων!!!! και μετα λενε για τακτοποιησεις αυθερετων???? πλακα με κανουν????? και εχουν αλλοι ενα οικοπεδακι αγορασμενο με κοπο και δεν τους δινουν ΠΟΤΕ αδεια και ποτε δεν μπαινει το μερος στο σχεδιο!!! να πω για τα Δικαστικα Σχοινια που δεν υπαρχουν πινακιδες και σηματοδοτηση πουθενα και τα κατσαβραχα ειναι στο σχεδιο και εχει ενα οικοπεδακι στα βραχια με θεα την θαλασα μισο εκατομυριο ευρώ???? ε ρε φαπες που θελουν! η κυβερνηση και ολοι οι πολιτικοι ειναι για τα μπαζα και τις πετρες! ΑΙΣΧΟΣ!

Οπως λεει και ο Σωκράτης ο νόμος ειναι σαν τον ιστο της αραχνης, τα μεγαλα και τα δυνατα τον τρυπανε και φευγουν, και τα αδυναμα και μικρα πιανονται και τα τρωει η αραχνη ζωντανα. Ετσι και εδω.....

Αν συνεχισουν ετσι στο τελος ο καθε πολιτης θα ειναι αγανακτισμενος και αργα ή γρηγορα θα μας βρουν ολους μπροστα τους! και τοτε θα τους παιρνουμε με τις πετρες δεν θα εχει αλλα παρακαλια! η υπομονη τελειωνει!!

εμενα στην δουλεια μου ενω ειμαι στον ιδιωτικο τομεα, στα καλα καθουμενα μου εκαναν μειωση σε ημερομισθιο και 13ο και 14ο μισθο.

Υ.Γ εκλογές? τι είναι αυτό? εμενα ΔΕΝ θα με ξαναδει ΠΟΤΕ κανείς σε εκλογες! ξεχνάω από τώρα πως υπάρχουν!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 29-07-11 στις 19:08.
Απάντηση με παράθεση