Επειδή δεν έχω το φάσμα μπροστά μου δεν μπορώ να σου πώ το μήκος κύματος που βγάζει το πράσινο και το μπλέ αλλά απο οτι θυμάμε το μπλέ έχει χαμηλώτερο μηκος κύματος Οπως πεφτη το μήκος κύματος και παέι προς μοβ και UV μετά με συνέποια να έχουμε μεγαλύτερη ενέργεια στην ακτινοβωλία(μικρό μηκος Κύματος - Μεγάλη Ενέργεια ) Δεν νομίζω να χρειαστή να ρωτήσω είχα αυτοκινητο που δεν είχε ξενον και εβαλα αλλά τα εβαλα μονο και μονο επειδη απο το COrolla sto Yaris εαν κανεις αλλαγή δυστοιχώς την νυχτα δεν βλέπεις οπότε τα εβαλα για αυτον τον λόγο θα σας πώ οτι εκανε απίστευτη διαφορά. Τώρα έάν λέμε ομως για αυτοκίνητο με εργοστασιακό Φακό δεν σου δινει καμια διαφορά μονο στο φως που βλέπεις ειναι ποιο ασπρο . Για αυτό και στο εξωτερικό εάν θελεις να βάλεις ξένον που δεν είναι εργοστασιακό ο μηχανικός σου βάζει στο φανάρι Φακό και όχι απλή λάμπα για να μην τυφλώνεις, αλλά και ψεκαστήρες αλλιώς το αυτοκινητο δεν μπορει να βγει στο δρόμο και να περάσει ελεγχο μην κοιτατε εδώ που βλέπουμε καθε λογιο καγκουρια στο αυτοκινητο,μην μιλήσω για τα ηχοσυστήματα(γυφτηλέ ολέ...) Συγνώμη για το τραγικό μου λάθος ή παράληψη nm nano(10^-9m) 10 εις την Μείων ενάτη. Τωρα Λεϊζερά εάν βρώ εχω να τον ρωτήσω πολλά... και βασικά θα του πώ να μου ξαναδιξει το διαγραμμα με τα μηκοι κύματος των Χρωματων να το βγαλω φωτό.
|