Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Καλα, χαλαρα συμβαινει αυτο, απλα σε καποιες μαρκες το φαινομενο ειμαι πολυ χειροτερο. Δλδ για τα γερμανικα, αυτη η απαντηση της αντιπροσωπιας "ειναι φυσιολογικο" εχει καταντησει σλογκαν.
Προσωπικα οποτε και να χρειαστηκα την εγγυηση, αλλαχτηκαν ολα χωρις καν να προσπαθησω. Τους ελεγα το προβλημα και επι τοπου κανονιζοντουσαν ολα. Και δεν μιλαω για μικρο-εξοδα. Πχ μου αλλαξανε κωλονα τιμονιου.
Και μην ξεχναμε πως η ΤΟΥΟΤΑ δινει και 6 χρονια εγγυηση. Για το προβλημα με το καψιμο λαδιου εδινε και επεκταση εγγυησης αλλον ενα χρονο.
Οι περισσοτερες μαρκες και κυριως οι γερμανικες δινουν 2 χρονια. Οποτε επικρατει η τακτικη να σου βγαζουν ολα τα προβληματα "φυσιολογικα" μεχρι να περασουν τα 2 χρονια, και ως δια μαγείας μολις περασσουν τα 2 χρονια να βρισκουν που ειναι το προβλημα και να προθυμοποιουνται να στο αλλαξουν αλλα... με το αζημιωτο.
Το εχω δει πολλες φορες το εργο. Μη μου πειτε πως δεν συμβαινει...
Φανταζομαι πως τωρα λογω κρισης τα πραγματα εχουν δυσκολεψει πολυ για ολες τις μαρκες βεβαια.
|
Σαφως και ισχυει αυτο που λες με τις γερμανικες μαρκες ,αλλα πιστευω δεν ειναι θεμα VW ,κυριως ειναι λαμογιες των εδω αντιπροσωπων....εχουν ακουστει πολλα και για προκαταβολες που ειχαν φαει απο πελατες τους χωρις να εχουν παραδωσει αμαξια τρεναροντας τους με διαφορες δικαιολογιες κ.λ.π ,και αυτα που αναφερεις εσυ φυσικα
Αντιθετα για την SEAT παρολο που στο Group V.A.G ανηκει και εμφανιζει λιγο πολυ τις ιδιες βλαβες με ενα VW ,η εξυπηρετηση που προσφερει στους πελατες της ειναι απο τις καλυτερες στην ελλαδα σε after sales
παλιοτερα ηταν και αντιπροσωπος της Revo προσφεροντας και βελτιωσεις με πληρη εργοστασιακη εγγυηση ,κι ακομα το κανει μεσω της SEAT Sport ....
(Για να μη γινει παρεξηγηση δεν συγκρινω αξιοπιστια και συχνοτητα βλαβων στα γερμανικα ,απλα κρινω το after sales /service τους /αντιμετωπιση πελατων )