Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 04-07-11, 18:54
CTS03 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 325
CTS03 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παιδιά, η οργή μας είναι δεδομένη. Κάποιοι χάσαμε πέρυσι ενα 20% από μισθοδοσία. Την επιπλέον φορολογία του μεσοπρόθεσμου που εκτιμώ κάτω του 5% την αποδέχομαι (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ) στο δρόμο για μια λύση χωρίς να περάσουμε τη δοκιμασία της απόλυτης ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ της χρεοκοπίας.
Μπορεί κάποιοι να είστε πιο γενναίοι, εμένα μου προκαλεί πανικό!

Όλοι συμφωνούμε ότι οι πολιτικοί και οι οικονομολόγοι που είχαν τη χώρα στα χέρια τους απέτυχαν. Το ερώτημα είναι τι γίνεται τώρα? Θα τους αντικαταστήσει η γενική συνέλευση της πλατείας ή κάποιος μεγαλομανής ... βλαμμένος ?

Πιστεύω ότι η κυβέρνηση κάνει ότι καλύτερο μπορεί, όπως θα έκανε κι οποιοσδήποτε κυβερνούσε. Όλοι είναι πατριώτες - κάνουν άλλες εκτιμήσεις! Η πολιτική είναι θέμα εκτιμήσεων, διαπραγματεύσεων κτλ. Ποιός θα κάνει την καλύτερη εκτίμηση, ποιός μπορεί να κάνει καλύτερη διαπραγμάτευση ... ποιοί αστάθμητοι παράγοντες θα παίξουν ... ο Θεός ξέρει μόνο!

Προσωπικά είμαι άσχετος από πολιτική και οικονομικά. Αλλά από αυτά που διαβάζω και ακούω έχω την εντύπωση ότι το παιχνίδι δεν είναι χαμένο. Οι Ευρωπαίοι εξαναγκάζουν τις τράπεζες τους να "ρουφήξουν" το 50% του χρέους ανανεώνοντας ότι ομόλογα λήγουν με άλλα! Άλλα ποσά θα τα φορτωθούν τα κράτη/λαοί. Όταν βλέπω οι βρυκόλακες τυπου Standards & Poors (σημερινή είδηση) να "απειλούν" τις Ευρωπαικές τράπεζες ότι αυτό ισοδυναμεί με χαμένα λεφτά (χρεοκοπία Ελλάδας) που θα τις υποβαθμίσει, σκέφτομαι ότι κάτι καλό μας γίνεται και δεν το θέλουν!

Το ίδιο από κάτι άρθρα στο Financial Times που τυχαία διάβασα σε ταξίδι. Είχε και 10 Άγγλους βουλευτές, όλοι θέλουν να χρεοκοπήσουμε μην ζημιωθούν οι φορολογούμενοι των χωρων τους!

Απλώς ελπίζω .... και προπάντων δεν στοιχηματίζω!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από thomas620 Εμφάνιση μηνυμάτων
δεν ήξερα εάν έπρεπε να το βάλω εδώ αλλά είναι επίκαιρο!!είναι αστείο πάντως!!

http://www.enimerwsi24.com/2011/07/blog-post_03.html
Για μεγάλο καρχαρία τον κόβω αυτόν που έφαγε τα ψάρια του Πάγκαλου στη ψαροταβέρνα.

Δυστυχώς οι φτωχοί δεν ξερουν/μπορούν να διεκδικήσουν ούτε το δίκιο τους, φοβούνται και σέβονται τους νόμους, είναι πάντα τα θύματα όλων ....

Δεν σχολίασε κανείς την δικαστική δικαίωση του ηλικιωμένου με τα δάνεια από 9 τράπεζες και ένα από το Παρακαταθηκών και Δανείων! Λέτε να μην ήξερε τι έκανε ο παππούς ? Πρώτος να εκμεταλλευτεί το νέο νόμο ... άλλοι χάνανε τα πάντα για ένα ψωροδάνειο!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Για δειτε και αυτο...

Δειτε την ημερα της ορκομωσίας ο προδοτο-Παπουλιας σε τι πραγματα συμφωνουσε...

http://thalamofilakas.blogspot.com/2....html?spref=fb

Απλα... ΤΡΑΓΙΚΟ.
Για Ευρωπαϊκή εννοποίηση μιλάει και τη συνταγματική συνθήκη που δεν προχώρησε.
Στους αντι-Ευρωπαϊστές δεν αρέσει, αλλά όχι και προδοσία ρε παιδιά!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη agapiou : 04-07-11 στις 19:30. Αιτία: Συγχώνευση posts...
Απάντηση με παράθεση