Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 08-06-11, 18:09
thomaspapala Offline:
Νεότατος

Περιοχή: Καβάλα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
thomaspapala είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Είμαι από Καβάλα και έχω "Corolla Sedan VVT-i 97Hp E-111 Facelift 1.4 16-valves (Αγορασμένο 04/2001) Με Κινητήρα 4ZZ-FE" και αφού τυχαία άκουσα και ψάχτηκα για μπουζί ιριδίου πριν να γίνω μέλος του club, στην συνέχεια προμηθεύτηκα από τα "street&circuit-shop.biz" τα μπουζί ιριδίου της "NGK": ""BKR5EIX-11" με δική τους υπόδειξη αφού τους έδωσα τα ακριβή στοιχεία του αυτικινήτου μου, και στην συνέχεια αφού έγινα μέλος του club μου είπε ο "Roy-D" ό,τι μπορώ να ζητήσω από την "Toyota" να μου βάλλουν "Denso" για "TS". Στην συνέχεια αφού έψαξα στο "site" της "NGK" είδα ό,τι τα προαναφερθέντα μπουζί της "NGK" τα οποία αγόρασα είναι κατάλληλα για κινητήρα τύπου "1ZZ-FE" ο οποίος από όσο ξέρω είναι της "TS" οπότε ερχόμαστε στα λεγόμενα του "Roy-D". Μήπως μπορεί παρακαλώ υπεύθυνα να μου πει εάν τα προαναφερθέντα "NGK" που αγόρασα είναι κατάλληλα για τον κινητήρα μου ή πρέπει να τα αντικαταστήσω και με ποιά; Υπάρχει κίνδυνος να τρυπηθούν τα πιστόνια του κινητήρα μου εάν τοποθετήσω είτε τα "Denso" για "TS" όπως λέι ο "Roy-D" είτε τα προαναφερθέντα της "NGK" τα οποία αγόρασα;
Απάντηση με παράθεση