Θέμα: Γεμισμα A/C
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 07-06-11, 22:18
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
αν εβαζες καμια φωτο θα βοηθουσε, και χωρις παρεξηγηση αλλα αυτοι που ειναι ηλεκτρολογοι και βαλανε ολοι και από ενα μηχανημα να γεμιζουν τα A/C στα αμαξια με φρεον δεν ειναι ειδικοι και δεν ξερουν τπτ. Υπαρχουν αλλοι που ξερουν τα παντα, αυτος θα στο γεμιζει καθε φορα, θα παιρνει 50-60 ευρώ και το προβλημα σου θα παραμενει! εγώ ειχα παει σε εναν που ειναι ηλεκτρολογος και γεμιζει και φρεον και μια φορα ειχα τρυπιο σωληνα και δεν ήξερε να το φτιαξει και μου ειπε να παω να το φτιαξω και μετα να παω να γεμισω και την 2η φορα στην corolla δλδ ετυχε να εχω ηλεκτρικη συνδεσμολογια λαθος στον κομπρεσορα και να μην ξεκιναει και παλι δεν ηξερε παρολο ηλεκτρολογος και μου ειπε να παω εκει που εκανα την μετατροπή! φυσικα και αυτος δεν ηξερε!!! τελικα απο αλλον το εμαθα. Πάντως σωληνώσεις, τοποθετησεις κτλ για A/C κανει ο Free Way-Αγαπίου στον Γέρακα και ειχα φτιαξει εκει λαστιχενια σωληνα, οταν μου ειχε κοπει του αλουμινίου, οπότε πηγαινε σε σωστο μαστορα ειδικο στα car Α/C να στο λύσει το πρόβλημα, αλλιώς δεν θα βρεθεί ποτέ.
Απάντηση με παράθεση