Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 04-06-11, 20:49
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Οταν ειχα περάσει ΚΤΕΟ τον Ιανουάριο 2011 στις μετρήσεις των αμορτισερ μου είχαν βγάλει τα μπροστινά 85 και 84% δεξιά με διαφορά μεταξύ τους 1% (αυτά τα έχω στην σκάλα 3 είναι kyb AGX) και τα πίσω 67 και 57% το δεξί με διαφορά μεταξύ τους 14%! ενώ μου είπαν πως είναι πολυ καλή η ανάρτηση έχω καταλάβει πως τα πίσω είναι πεσμένα σε σχέση με τα μπροστινά στις επιδόσεις αν και τα δουλεύω στην 2η σκάλα σκληρότητας, και το χειρότερο πως το πίσω δεξί εχει πέσει ακόμα περισσότερο! μαλλον επειδή την εχει ακούσει από μια τεράστια λακούβα χάρο! σήμερα λοιπόν έρχοντας εξοχικό από Πεντέλη-Διόνυσο στις στροφές ανοιχτες κυριως που το παταγα είδα πως το πίσω μέρος του αυτοκινήτου γονάτιζε υπερβολικά μπορώ να πω και ειδικά στις δεξιές στροφές ήταν αρκετή η διαφορά με τις αριστερές, πάντα στο πίσω μέρος του αυτοκίνητου, δλδ δεν είχα την αίσθηση πως θα με πετάξει, απλά γονάτιζε υπερβολικά! αφού έλεγα πως θα βρει το λάστιχο σε κανέναν θόλο! βλέπω αλλά αμάξια μαμα πχ το Micra του πατέρα μου και δεν γονατίζει τόσο!!! Τωρα αλλαξα σκαλα και εβαλα και πισω στην 3η να δω διαφορές. Ηθελα να ρωτησω οι ρυθμισεις σκληρότητας παιζουν ρολο στις μετρησεις του ΚΤΕΟ? δλδ αν παω με 4η σκαλα σε ολα θα δω καλυτερα νουμερα? ή όπως μετράνε τα μηχανήματα δεν έχει σχέση? επίσης ξέρει κανείς κανέναν που να επισκευάζει AGX? εχω ακουσει για μάστορες στην Φρατζή κτλ αλλά δεν ξέρω κανέναν συγκεκριμένα. Ο Στράτος και ο Ακριδάς επισκευαζει ο 1ος μονο Κονι και ο 2ος Κονι και μου ειχε πει για αλλον εναν για blinstein. Αν ειναι θα ρωτησω αυτους. Ξέρει κανένας τπτ για επισκευές των AGX? τελικά και σήμερα στην 3η σκαλα παλι υστερει πολύ το πισω δεξί! θα το δοκιμάσω και στη 4η μονο αυτο να δω τι διαφορες θα δω!

Υ.Γ τα AGX είχαν μπει πάνω Δεκ του 2008 και τώρα έχουν κάνει κοντά στις 24.000 χλμ.

Edit : ρωτησα σημερα τον Ακριδά στο Νεο Κοσμο και μου ειπε πως μπορει να επισκευάσει AGX αλλά με μια επιφυλαξη στο αν μπορει να βρει ανταλλακτικά! οπότε δεν είναι σίγουρο!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 06-06-11 στις 10:18.
Απάντηση με παράθεση