Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 04-06-11, 16:29
anivas86 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: mr2 4a-gte
Περιοχή: athens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 219
anivas86 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
καλησπερα και απο εμενα!δεν θελω να σχολιασω κατι απο την επικαιροτητα καθως ολοι μπορουμε να δουμε και να ενημερωθουμε για το τι γινεται στον κοσμο μας!
εκει που θελω να σταθω ειναι πως πολλοι απο εδω μεσα κατακρινουν προσωπα και επαγγελματα χωρις να εχουν ιδεα για το τι λενε και πως το λενε...απλα λενε κατι που καπου το ακουσαν ή το διαβασαν χωρις να εχουν κριτικη ικανοτητα/συνειδηση να δουν το λογο/αιτι που ειναι ετσι τα πραγματα!!!για να γινω πιο σαφης,ειναι πολυ ασχημο να χαρακτηριζουμε εναν αστυνομικο ως μπατσο ή εναν υπαλ.δημου καθαριοτητας ωςσκουπιδιαρη ή εναν οδηγο ταξι ως ταρηφα!θα παρακαλουσα λοιπον τουσ admin να ειναι πιο αυστηροι με αυτο γιατι πολυ απλα προσβαλονται ατομα και προσωπα!
παρατηρησα πως πολλοι τα εχετε βαλει με τους αστυνομικους,σταρτιωτικους και λοιπα...το δικο σας επαγγελμα ποιος θα το κατακρινει??
μια χαρη...οταν κανετε ενα post για ενα θεμα...πριν το αναρτησετε θα σας παρακαλουσα να ειστε 1000000000000% σιγουροι για την ορθοτητα και την εγκυροτητα του!το αναφερω γιατι ειπωθηκαν πολλα περι του Γρηγοροπουλου,Κορκονεα,των παιδιων απο τη ΔΙ.ΑΣ και πολλα ακομη...τα οποια πολλοι εδω μεσα εχουν αγρια μεσανυχτα....απλα λενε για να λενε και το μονο που καταφερνουν ειναι να μεγαλωνουν μια εχθρα που δεν θα επρεπε να υπαρχει!!!!!ειμαστε ΟΛΟΙ πολιτες με κριτικη ικανοτητα και με τα ΙΔΙΑ δικαιωματα!!!
οποιος θελει να του διευκρινισω κατι ας μου απαντησει στο post μου....αλλιως στελνω και με pm το κιν μου.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη anivas86 : 04-06-11 στις 17:25.
Απάντηση με παράθεση