Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 22-05-11, 23:03
Το avatar του χρήστη TmNemesis
TmNemesis Offline:
Moderator

Μοντέλο: T Sport f/l 5d
Περιοχή: Johannesburg
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 420
TmNemesis θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
Μπορεί να δηλωθεί αν πεσουν φραγκα! σύμφωνα με το νόμο είναι υπερκυβισμός! και δε δηλώνεται νόμιμα!

http://www.yme.gr/?getwhat=1&oid=340&id=&tid=340

δ. Είναι δυνατή η τοποθέτηση νέου κινητήρα του οποίου η πραγματική ισχύ και ο κυλινδρισμός δε μπορεί να διαφέρει παρά μόνο μέχρι 25%, σε σχέση με τα μεγέθη του αρχικού κινητήρα.

1332+25% = 1665 οποτε το 2λιτρο δεν δηλώνεται, αν έχετε αποριες ρωτηστε και στο υπουργειο να δειτε! μοτερ ομως 4A-GE, 4A-GZE στην ΕΕ111 (1300) δηλώνονται κανονικά και με το νόμο! ενώ σε ΑΕ111 (1600) το 3G-GTE δηλώνεται κανονικά.

Τελος στον νεο ΚΟΚ το αδηλωτο μοτερ προβλέπεται κατασχεση αυτοκινητου! διαβαστε κανα ΚΟΚ!!!
η ΣΔΟΕ ειναι αλλου παπα ευαγγελιο!
Επίσης 2 φορες μου κοιταξαν αν εχω δηλωσει το μοτερ στο σταρλετ! καλα που το ειχα! μια φορα ασφαλιτες και μια φορα σε δημοσιο ΚΤΕΟ!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
καπου νομιζω το εχω δει, τώρα που να καθόμαστε να ψάχνουμε όλο τον ΚΟΚ, αν ενδιαφερετε καποιος να μαθει μπορει απλά να πάρει ενα τηλ στο υπουργείο! αλλα μου το ειχαν πει κατι αστυνομικοι γνωστοι μου, καλά βεβαια εγώ δεν τους πιστευω ολοι τους λενε οτι νανε! καποτε και για τα φυμε λεγανε οτι σου κατασχέτουν το αμαξι! ΕΛΕΟΣ λεμε!
Από την μια λες ότι ισχύει κάτι από την άλλη που να ψάχνουμε...
Εφόσον ούτε και εσύ δεν ξέρεις σίγουρα,και δεν έχεις διαβάσει τον νέο ΚΟΚ...τότε θα σε παρακαλέσω να μην παροτρύνεις μόνο εμάς να τον διαβάσουμε...κανε και εσύ μια προσπάθεια.
Γενικά οι φαμφάρες είναι λίγο κουράστηκες...
Όλα αυτά φιλικά χωρίς ίχνος ειρωνείας.

Απάντηση με παράθεση