Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jason
μια ερωτηση και απο μενα, εμενα η αδεια μου δεν γραφει αριθμο κινητηρα και το μοτερ γραφει 4ε οπως και η αδεια,δηλαδη δεν φαινεται καπου οτι εχω αλλαξει μοτερ.υπαρχει περιπτωση να μου ζητησει κανεις αποδειξη για την αγορα του μοτερ?γιατι δεν εχω.
|
Τα νούμερα των κινητηρων στις άδειες εχουν καταργηθει χρονια τώρα! δεν σου λέει κανεις τπτ και δεν εχεις κανενα απολυτως προβλημα! εγω για το δικο μου μοτερ βεβαια έχω τιμολόγιο αγοράς! στο starlet το ειχα δηλώσει επειδή έλεγε εκει 2E για να γραφει 4Ε!!! τωρα δεν ήθελε δήλωμα!
Στο θεμα τωρα του 3S-GTE εγω ξερω πως αυτο το μοτερ νόμιμα δεν δηλώνεται και ειδικα σε αλλη καροτσα! αν θελει ο φιλος να φαινεται δηλωμενο πρεπει να τα σκασει που λεμε για να δηλωθει, αν σε πιασουν με αδηλωτο μοτερ με την υπαρχουσα νομοθεσια προβλεπεται τσουχτερο προστιμο και κατάσχεση αυτοκινήτου απ`όσο γνωρίζω. Επισης για να περασει κτεο θα πρεπει καθε φορα να πληρωνει. Αν ήταν corolla AE111 1600 δλδ τοτε θα δηλωνόταν κανονικά, ουτε απο ΕΕ111 (1300) δεν δηλώνεται γιατι θεωρειτε υπερκυβισμος, τωρα αν μερικοι πληρωσαν διαφορους και το εκαναν ειναι αλλο θεμα! μια φορα ενας φιλος δηλωσε σε golf 1000 μοτερ 2λιτρο turbo επανω! και το έλεγε κανονικα στην αδεια και το περνουσε και κτεο χωρις να πληρωνει!!!