Θέμα: Brakes Update
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 19-05-11, 18:32
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Speed_ Εμφάνιση μηνυμάτων
Πολύ σωστά!!!

Δεν χρειάζεται η αναφορά στο Φιλικά. Το καταλαβαίνω ότι το ποστ δεν είναι κακοπροαίρετο.

Από την στιγμή που μόνο σε 4πίστονο υπάρχει, θα καταλήξω σε αυτό.
Δεν βιάζομαι, οπότε δεν με χαλάει να γίνει και τα Χριστούγεννα ακόμα.
Άρα είμαι λίγο πιο χαμηλά.

Δεν με ενδιαφέρει τόσο ο κυβισμός, όσο η ενεργητική του ασφάλεια.
Σε άλλο θέμα είχα γράψει βέβαια ότι δεν θα με χαλούσε ένα αυτοκίνητο με πολλά άλογα. Το λέει και το Avatar άλλωστε + το nicname .

Εξακολουθώ όμως να είμαι Fun του κρατήματος και του φρεναρίσματος.

Σκέφτηκα πολλές φορές να το χαμηλώσω, αλλά δεν είναι σπόρ καλούπι, οπότε δεν του πάει. Θα φαίνεται πολύ καραγκιοζιλίκι.
Έχω γλυτώσει πολλά ξυσίματα λόγο του το ότι το άφησα έτσι όπως βγήκε από την μαμά του στο ύψος.
Σε μερικές περιπτώσεις ακόμα και 3 πόντους να το είχα χαμηλώσει, θα έξυνα άσφαλτο, πεζούλια, γραμμές τρένου και ότι άλλο βάλει το μυαλό σου.
Μακάρι να υπήρχαν σωστοί δρόμοι και να το χαμήλωνα αν μου την έδινε στην τελική.

Φρενάρισμα και κράτημα μετράνε περισσότερο για μένα. Για την ευθεία...ούτε που νοιάζομαι.
Χαμηλωμενο το Ε12 μεταμορφώνεται. Γινεται κουκλί! Αλλα οπως λες πως να το κυκλοφορήσεις εδω??? Ακομα και 3,5 ποντους που ειμαι χαμηλωμενος εχω ξυσει παμπολες φορες...
Γμτ... Θα ηθελα πολυ να το εκανα -6 ποντους...

Οσο για τα φρενα που θελεις να βαλεις, φροντισε να βρεις και ενα καλο οδοντιατρο γιατι θα σου ξεκολλανε τα σφραγισματα σε κανενα αποτομο πατημα! Καλή επιτυχία με το project!
Απάντηση με παράθεση