Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 17-05-11, 08:03
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 889
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TmNemesis Εμφάνιση μηνυμάτων
Σήμερα στην επιστροφή από την Πανελλήνια και καμιά 30km πριν φτάσω home είχα την συνάντηση μιας 3άρας BMW αγνώστων λοιπών στοιχείων [...]
Ωχ, άρχισε και ο Θοδωρής τα ραψίματα... Και η Ροζάνα τις παντοφλιές...

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Εμείς απλά με τον Αντρεα πετυχαμε μια παλιά celica κοκκινη και κάναμε ανάβαση Δομοκού. Τον τσιγκλισα εγω, στην αρχη χωθηκε, κόντεψα να πεσω επανω του 1-2 φορές αλλα μετα παραμερησε. Μετα χωθηκε ο Αντρεας, εφαγα ενα λιφτ στη μουρη απροειδοποιητα την ωρα που με προσπερνουσε και μετα ακολουθησα και εγω.
Πηγαμε τάπα μέχρι επανω αλλα μετα ενεργοποιηθηκε και σε εμενα ο ζωντανος κόφτης και κόψαμε
Ωραία ήταν η ανάβαση φίλε... Τα AGX με τα ΤΤΕ δούλεψαν μια χαρά... Και στα δύο αυτοκίνητα... Αλλά στην επιστροφή δε με άφησες να ανοίξω με το λευκό Corsa OPC...

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Υ.Γ.2: Αντρέα πήρα εκδικηση για το lift οταν σας πέταξα 3 απανωτους υπερκυβισμενους κοφτες στη μάπα στον γυρισμό...
Αααααα, οι κόφτες σου ήταν αυτοί; Και εγώ νόμιζα ότι ο Βαγγέλης έκανε τρία απανωτά πριτς εκείνη την ώρα...